Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

Voor het 4e jaar op rij vind je ons terug op de terreinen van Tomorrowland. Op de DreamVille-camping staat onze pop-upsupermarkt met o.a. verse groenten en fruit om de Magic op een gezonde manier te beleven. Op de festivalsite kun je in onze juicebar de ‘Garden of Eden’ terecht voor de verfrissende sapjes van Chef Select, al dan niet geboost met wat alcohol. Het is de ideale plek om de festivaldrukte even te ontvluchten en gezellig neer te ploffen in de loungeruimte.

Pop-up Store


Lidl pakt opnieuw uit met een pop-upsupermarkt op het sprookjesachtige DreamVille (de camping van Tomorrowland). Net als de voorbije 3 jaar vinden hongerige People of Tomorrow er alles om op een lekkere, gezonde manier het festival te overleven.

Dat gaat van een vers aanbod groenten en fruit, salades, sapjes en smoothies tot nuttige gadgets die het festivalleven makkelijker maken zoals slaapzakken en zonnecrèmes. Bovendien zijn we dit jaar beide weekends van de partij!

 • Verse groenten en fruit
  Verse groenten en fruit

  Verse groenten en fruit

 • Bakkerijspecialiteiten
  Bakkerijspecialiteiten

  Bakkerijspecialiteiten

 • Pop-up store
  Pop-up store

  Pop-up store

Garden of Eden

Op het festivalterrein zelf is er bovendien ook de Garden of Eden. Daar kan je nog méér verse vitamines krijgen in de vorm van verfrissende, verse sapjes boordevol vitamines.

Puur sinaasappelsap? Of liever sinaasappel-kiwi of ananas-meloen? Het kan allemaal! Toch graag een sapje mét alcohol? Ook dat zit in het aanbod!

 

Bereid je voor op een zalige zomer

Kijk jij al weken uit naar Tomorrowland? Maak het aftellen dan wat aangenamer en bestel nu al je essentials voor de ultieme festivalervaring! Of ben jij één van de thuisblijvers die thuis het mooie weer maakt? Dan moet je op De Keuken van Lidl zijn voor de lekkerste recepten voor fruitsapjes en cocktails.