Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

de kwaliteitslabels van lidl

Betrouwbaarheid en tevredenheid liggen Lidl nauw aan het hart.
Bijgevolg accepteert onze kwaliteitscontrole enkel perfectie. Elk nonfood-artikel van Lidl draagt labels die een uitstekende kwaliteit garanderen en aantonen dat onze producten 100% betrouwbaar en verantwoord zijn.
De gerenommeerde en onafhankelijke Hohenstein-instituten testen in elke productiefase op schadelijke stoffen, huidvriendelijkheid en comfort. Onderstaande kwaliteitslabels zijn daarvan het resultaat.

 • oeko tex
  oeko tex

  Betrouwbaar textiel van topkwaliteit

  Alle textiel bij Lidl draagt het Oeko-Tex Standaard 100-label. Dat is het bekendste certificaat voor textiel dat volledig vrij is van schadelijke stoffen. De producten worden in elke fase van de productie getest door de onafhankelijke Hohenstein-instituten. Enkel artikelen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, komen in jouw kast terecht. Door de strenge criteria en voortdurende wetenschappelijke ontwikkeling is Oeko-Tex de maatstaf geworden voor hoogwaardig, huidvriendelijk textiel dat de nationale vereisten overtreft. 100% betrouwbaar, 100% betaalbaar. Daarvoor staat Lidl garant!

 • huidvriendelijkheid
  huidvriendelijkheid

  Je huid zacht en puur

  Een belangrijk aspect bij het kiezen van kledij is de kwaliteit van de stof. Lidl ziet erop toe dat je huid geen last krijgt van irritaties, door de vereiste producttesten te overtreffen. Op die manier wordt Lidl-textiel huidvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen geproduceerd. Deze hoge standaarden garanderen een aangenaam draagcomfort en een optimale bescherming van de gevoelige huid.

 • bionic finish eco
  bionic finish eco

  Sporten in de natuur, met de natuur

  Het Bionic Finish Eco-label staat garant voor kwaliteitsvol, comfortabel textiel dat zorg draagt voor de natuur. De water- en olie-afstotende coating van deze kledij is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam omdat het de schadelijke stof fluocarbon niet bevat. Daarnaast zijn artikelen met het Bionic Finish Eco-label winddicht, ademend en stevig gevoerd. Textiel met dit label is modern én milieuvriendelijk, de perfecte combinatie!

 • ykk
  ykk

  Klein detail, groot verschil

  Een must voor elke broek: een stevige ritssluiting. Ritsen met het YKK-label biedeneen uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Een Lidl-broek met een YKK- ritssluiting zit niet alleen heel fijn, je zal er ook heel lang plezier aan beleven. Het zit ‘m in de kleine dingen!

 • slaapcomfort
  slaapcomfort

  Met Lidl kun je op je twee oren slapen

  Omdat een goed bed belangrijk is voor je nachtrust, laat Lidl al zijn beddengoed wetenschappelijk analyseren om de kwaliteit te controleren en te verbeteren. Onze dekbedden dragen een certificaat voor optimale warmte-isolatie en uitstekend slaapcomfort. Bovendien waakt Lidl erover dat de dekbedovertrekken, kussenslopen en matrassen geen schadelijke stoffen bevatten. Enkel zo kunnen we het beste slaapcomfort en -klimaat garanderen.  Alles wat je nodig hebt voor een deugddoende nacht !

 • lenzing modal
  lenzing modal

  Van boom tot vezel

  Kledij met het Lenzing Modal-label bestaat uit natuurlijke vezels die afkomstig zijn van hout. Het specifieke verwerkingsproces en de herkomst van de vezels geeft Lidl-textiel met dit label een stevige kwaliteit en betere eigenschappen dan kledij met andere plantaardige vezels. Daardoor is Modal-textiel bijzonder ecologisch en zacht voor de gevoelige huid. In een notendop: duurzaam, huidvriendelijk en 100% natuurlijk!

 • pure collection
  pure collection

  Katoen: bio-logisch toch?

  KEURMERK VOOR EEN DUURZAME TEXTIELPRODUCTIE

  Het GOTS-label garandeert dat de natuurlijke vezels van ons biokatoen streng gecontroleerd worden zodat het geen schadelijke stoffen, maar enkel betrouwbare grondstoffen bevat.


  KEURMERK VOOR EEN TRANSPARANTE PRODUCTIEKETEN

  Het 'OCS 100'-label staat garant voor ecologisch geproduceerde kledij met een hoge traceerbaarheid.