Een sport voor iedereen

Lopen

Lopen

Ook trauma’s aan die verplichte rondjes rond de speelplaats? Zet je erover. Lopen kost niks en kan je overal (al is die betonbaan nu niet meteen ideaal). Je hart gaat harder pompen, je longen zetten uit én je kweekt spierballen. De endorfine stroomt door je lijf en boost je zelfvertrouwen. Voor je het weet snak jij ook naar die runner’s high!

Ontdek meer
Trekking

Trekking

Gaat lopen je een stap te ver? Ook wandelen telt als sport. Je conditie gaat erop vooruit en in een bui of hagelstorm verbetert je immuunsysteem. Minder ziek, beter slapen en minder stress, daarvoor wil een mens al eens buitenkomen. Je moet er bovendien niks speciaals voor leren, gewoon de ene voet voor de andere zetten.

Ontdek meer
Yoga

Yoga

Yoga zweverige onzin? Bullshit! Wat wel klopt is dat die Indiërs de ideale sport uitvonden om tot rust te komen. Ook in je hoofd. Die elegante houding, lenigheid en dat evenwicht krijg je er gratis bij. Als je geen bal geeft om pottenkijkers kan je overal een yogapose doen. Een licht matje is dan wel handig. Namaste, bitches!

ontdek meer
Fietsen

Fietsen

Nog zo’n sport die je makkelijk in je dag kan passen. Neem vanaf nu de fiets in plaats van de auto. Ook al zweet je je niet te pletter, die toekomstige cholesterol en diabetes druk je er wel de kop mee in. Overtollige kilo’s trap je er zo af. Eens lekker uitwaaien op je stalen ros is bovendien goed tegen de stress en voor de creativiteit.

ontdek meer
Fitness cardio

Fitness cardio

Is je conditie echt niet om over naar huis te schrijven? Cardiotraining is wat je nodig hebt om die uithouding te verbeteren en de volgende keer wél die wegrijdende trein te halen. Werk je maar eens goed in het zweet en voel je hartslag pompen. Welkom, strak lijf!

Ontdek meer
Fitness krachttraining

Fitness krachttraining

Gespierd is het nieuwe slank. Krachttraining is jouw geheime wapen voor meer spieren en minder vet. Extra tof: omdat spieren zoveel calorieën verbranden, kan je voor de rest eten wat je wil. Geen zin om je blauw te betalen aan een fitnessabonnement? Ook thuis kan je makkelijk aan de slag, met een paar gewichten en elastieken.

ontdek meer
Skaten en steppen

Skaten en steppen

Een leven op rolletjes. Oké, dat kunnen we je niet helemaal beloven, maar al rollend is het alleszins plezant vooruitgaan. Voel je een sexy rollergirl of lekker terug kind op een step of skates. Wel oppassen dat je niet op je bek valt, doe voor de zekerheid toch maar knie- en elleboogbeschermers aan.

ontdek meer