Chocomonsterfotoshoot

Onder het motto ‘van een nood een deugd maken’ … Benut jullie uitzonderlijk lege agenda’s om deze smakelijke fotoshoot op poten te zetten! Geen zorgen, braaf stilzitten op een stoel hoort er niet bij. Integendeel! Plezier maken en kliederen zijn dan ook de geheime ingrediënten voor succesvolle kinderfoto’s.  

Say chocolate!

Véél chocolade en een portie artistieke vrijheid maken het veelgebruikte say cheese compleet overbodig tijdens deze shoot. De pretoogjes en uitgelaten lachjes verschijnen spontaan op het gezichtje van jouw chocomonster.

Chocolademonster
  1. Smelt een flinke portie chocolade op een zacht vuurtje
  2. Laat de chocoladesaus voldoende afkoelen
  3. Zet je peuter op het gras/in bad/op een oud laken/iets wat een tikkeltje vuil mag worden met de pot gesmolten chocolade
  4. Geen verdere instructies nodig, je kleintje maakt zelf de leukste scenario’s! Het enige wat jij hoeft te doen is je camera in de aanslag houden om de ene na de andere actiefoto te nemen

Zelf ook zin gekregen in deze heerlijke Belgische specialiteit? Maak de lekkerste chocoladecake om van te smullen tijdens het bekijken van je foto’s.

Chocoladecake

En euh … je famielieleden of vrienden smelten zeker ook wanneer ze zo’n leuke fotokaart ontvangen. Nog meer leuke, persoonlijke post maken? Hier vind je al onze kleurplaten.