Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

Lidl is officiële Fresh food partner van Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team!

Ook dit jaar prijkt het Lidl-logo op de mouwen van de shirts en de achterkant van de wielerbroeken van Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team. We zijn immers voor het vierde jaar op rij trotse foodsponsor van deze wielerformatie. Als versdiscounter en leverancier van gezonde en verse voeding willen we het belang van gezonde voeding in de kijker zetten. Dat doen we door samen te werken met Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team, één van de grootste wielerploegen ter wereld!

Een gezond eetpatroon ligt aan de basis van een gezond lichaam en gaat dus hand in hand met een wielerploeg zoals Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team. Dankzij ons sponsorship zal de ploeg voor en na stages, trainingen en wedstrijden steeds gezonde, verse voeding van Lidl voorgeschoteld krijgen. Een originele manier om onze filosofie naar buiten te brengen.

  • stybar
    stybar

  • jungels
    jungels

Huil The Wolfpack naar de overwinning!

The Wolfpack is in vorm. Dit voorjaar verslindt de ploeg alles wat op z’n weg komt. Maar de allersappigste brok moet nog komen: de Ronde van Vlaanderen. En waar komt die na 139 kilometer langs? Juist, de Wolvenberg. Dé berg van the Wolfpack, dus.

Sluit jij je op de Wolvenberg aan bij The LidlWolfpack?

Kleed je helemaal in het blauw
Kom op zondag 7 april om 13u naar de Wolvenberg in Oudenaarde
Huil The Wolfpack naar de overwinning tijdens hun passage in de Ronde van Vlaanderen

We hebben een verse beloning voor iedereen die in het blauw komt: een gratis Wolfpack vol verse goodies. Zo staat The Wolfpack extra sterk op één van de steilste hellingen in De Ronde.

Tot op de Wolvenberg!

  • WOLFPACK
    WOLFPACK