Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

KLAAR VOOR HEIDI’S ZOMERCOLLECTIE?

Van de kleurrijke lente tot de zomer: na de #LETSDENIM-collectie boordevol combinatiemogelijkheden staat nu alvast een volgende highlight klaar. De nieuwe collectie van Heidi Klum is een hommage aan plezier, vrijheid en zin voor avontuur. Laat je inspireren - binnenkort exclusief bij Lidl Fashion Week. 

MIX & MATCH DAMES

De kledingkast gaat open en het plezier kan beginnen. Met de #LETSDENIM collectie kan je je op gebied van mode helemaal uitleven. Meng stijlen, combineer kleuren en probeer iets uit! Met zoveel mogelijkheden houdt niets je tegen. Hier kan je een aantal van onze combi-highlights ontdekken.

MIX & MATCH MEISJES

Met deze kleurige looks uit de #LETSDENIM-collectie staan ook de kleine fashionista’s in de spotlights. Onze Mix & Match Guides tonen hoe je kleurrijke outfits combineert.

BEHIND THE SCENES

Heidi kon zich bij de shooting van #LETSDENIM uitleven en alle stijlen van de collectie combineren en naar hartenlust door elkaar halen. Hoe haar kledingkast er nadien uitzag, is wel duidelijk. Neem zelf ook een kijkje met deze blik achter de schermen!

Volg ons op: