Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

Kom naar de Lidl fashion week!  

De herfst is in aantocht samen met Heidi’s nieuwe collectie! Zet jouw dagelijks leven op zijn kop – met fashion highlights in leuke kleuren maakt eentonigheid geen enkele kans.

Goed gecombineerd!

Verveling komt zeker niet voor bij deze mix van subtiele kleuren en kleur highlights in roze, rood en wijnrood. Laat je inspireren door onze outfit presentaties of kombineer er gewoonweg zelf op los en vind je eigen nieuwe lievelingsstijl. 

Ontdek de herfstcollectie

Haal tijdens de Lidl fashion week de must haves van het seizoen in huis en kombineer ze naar believen met je nieuwe lievelingsoutfits.

#LIDLFASHIONWEEK SOCIAL STREAM

Laat je keer op keer inspireren en ontdek hoe bekende fashion bloggers en Instagram-iconen #LIDLFASHIONWEEK op hun eigen manier interpreteren. Onze social stream is je update over de laatste #LIDLFASHIONWEEK-trends.

Behind the scenes

We hebben onze slogan letterlijk genomen en in onze nieuwe tv spot gewoon het dagelijks leven eens op zijn kop gezet. Hoe gaat het in zijn werk? Kijk naar onze making of!

DE LIDL FASHION WEEK EN HEIDI KLUM

Tijdens Lidl Fashion Week presenteren we meermaals per jaar nieuwe collecties van de hand van onze hoofddesigner Heidi Klum. Steeds weer anders, steeds weer verrassend en ook steeds heel eenvoudig. Samen met Heidi willen we graag het plezier van fashion voor iedereen bereikbaar maken, met trendy mode voor de meest uiteenlopende gelegenheden aan de beste prijs.

Volg ons op: