Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

DE #LETSDENIM COLLECTIE

Met mode moet je plezier beleven. En dat gaat het best wanneer je onbelemmerd bent. Daarom biedt Heidi’s nieuwe collectie je alle vrijheid om te combineren, te proberen en vooral om je goed te voelen. Denim staat namelijk iedereen, past ook iedereen en gaat gewoonweg altijd. Of je nu onderweg bent of thuis, op een feest of op vakantie: een vlotte look is gegarandeerd.

#LETSDENIM #LETSDENIM

MIX & MATCH DAMES

De kledingkast gaat open en het plezier kan beginnen. Met de #LETSDENIM collectie kan je je op gebied van mode helemaal uitleven. Meng stijlen, combineer kleuren en probeer iets uit! Met zoveel mogelijkheden houdt niets je tegen. Hier kan je een aantal van onze combi-highlights ontdekken.

MIX & MATCH MEISJES

Met deze kleurige looks uit de #LETSDENIM-collectie staan ook de kleine fashionista’s in de spotlights. Onze Mix & Match Guides tonen hoe je kleurrijke outfits combineert.

BEHIND THE SCENES

Heidi kon zich bij de shooting van #LETSDENIM uitleven en alle stijlen van de collectie combineren en naar hartenlust door elkaar halen. Hoe haar kledingkast er nadien uitzag, is wel duidelijk. Neem zelf ook een kijkje met deze blik achter de schermen!

Volg ons op: