Je browser is niet compatibel

Je browser is niet compatibel

  • Bij lidl is de juiste keuze snel gemaakt
    Bij lidl is de juiste keuze snel gemaakt

    Lidl - Voor iedereen die telt

    Snel en gezond koken, dat kun je voor elk budget. Als vaste Lidl-klant heb je dat al lang begrepen. Het is simpel: door de slimme keuze te maken om bij Lidl te winkelen, kies je kwalitatieve producten voor een goede prijs en spaar je heel wat tijd uit.

Bij Lidl is de juiste keuze snel gemaakt

Test-Aankoop bevestigde de kwaliteit van onze producten al meermaals. Ons Formil White-waspoeder is door hen uitgeroepen tot Beste Koop en Formil Color vloeibaar werd verkozen tot beste van de test. De laatste jaren vielen we ook meermaals in de prijzen bij Beste Product van Het Jaar met o.a. de Cien oogmake-upremover en de noten en zaden van Nuts & Grains. En als kers op de taart wonnen we in juni 2017 een Silver Outstanding award op de Britse International Wine & Spirits Competition met onze schuimwijn Crémant de Bourgogne Blanc. “Deze schuimwijn van Lidl is even goed als peperdure champagne”, klonk het. Allemaal redenen om voor de producten van Lidl te gaan.

Een andere sterke pijler is het aanbod in onze winkels. We houden dat bewust compact en bieden van elk product slechts 1 of enkele varianten aan. Zo loop je niet verloren in een overaanbod en maak je de beste keuze. Bovendien win je zo ook een heleboel tijd en kun je vlot je boodschappen doen. Slim, toch?