VERANTWOORD VARKENSVLEES

Wij zijn de enige Belgische retailer die enkel nog varkensvlees in onze winkelrekken legt dat het Beter Leven-kwaliteitslabel met 1 ster draagt. Het label garandeert -in een notendop- dat de dieren een prettiger leven hebben gehad in betere omstandigheden. Een grote investering voor Lidl, waar zowel dier, consument als veehouder baat bij hebben.

 

Beter leven

De Nederlandse dierenorganisatie ‘De Dierenbescherming’ is het brein achter het Beter Leven-keurmerk. Zij riep het label in het leven om de vee-industrie diervriendelijker te maken. Als je in onze rekken een verpakking ziet met hun logo en een ster op, weet je dus dat het veebedrijf aan een basispakket minimumnormen moet voldoen en dat het dier op een betere manier behandeld werd. Zo kun jij vlees kopen met een (h)eerlijke toets!

LEES ER HIER MEER OVER

Voor de varkenshouder is er zekerheid van afzet, de varkens zitten beter in hun vel en hebben een leven in veel aangenamere omstandigheden en jullie, als klanten, krijgen eerlijk vlees op je bord. Mooi, toch? Proef het zelf!

ONTDEK HIER ONZE RECEPTEN MET VERANTWOORD VARKENSVLEES