MEAT OUR WORLD

Lidl neemt je op een wereldreis van smaken !

Kwaliteitsvol rundvlees

Denk je bij rundvlees spontaan aan een lekkere Belgische steak? Nochtans biedt het rund ons meer dan dat alleen. Zo wordt de smaak van het rundvlees niet alleen bepaald door het ras, maar ook door de voeding. Sommige runderrassen zijn enkel in bepaalde landen terug te vinden. Om variatie te bieden en ons smaakpalet te verruimen, breiden we ons aanbod uit met 2 Belgische en 3 Ierse rundvleesproducten. Naast die producten die steeds beschikbaar zijn, zullen we ook tijdelijke producten aanbieden. Meer nog, we nemen je mee op wereldreis. Bij Lidl vind je vanaf oktober elke maand een extra soort rundvlees van over de hele wereld in een ‘Meat our World’-verpakking.

AANBIEDING VAN DE MAAND

​​Bij Lidl vind je vanaf oktober elke maand een extra soort rundvlees van over de hele wereld in een ‘Meat our World’-verpakking. Zo blijven we binnen Europa (o.a. Oostenrijks en Frans vlees), maar steken we ook de oceaan over naar Noord- en Zuid-Amerika (Amerikaans, Argentijns en Uruguayaans vlees). Kijk zeker op deze pagina om per maand te ontdekken welk vlees je bij Lidl kan vinden.

TIP: BEREIDINGSWIJZE

​​Voor rundvlees willen we jullie de algemene tip geven om je vlees op voorhand uit de koelkast te halen en 10-15 minuten te laten rusten op kamertemperatuur. Kruid naar smaak voor je begint te bakken. Bij het bakken zelf schroei je beide zijden kort in boter en/of olie op een hoog vuur. Verlaag het vuur en laat vervolgens verder bakken tot de gewenste cuisson bereikt is. Laat het vlees dan rusten in aluminiumfolie voor je het serveert. Afhankelijk van welk rundvlees je hebt, zal de baktijd verschillend zijn. In het productdetail kan je de exacte timing voor elke cuisson terugvinden. Je kan dit ook op de binnenkant van de verpakking terugvinden.

RECEPTEN MEAT OUR WORLD