EEN BEESTIG LEKKER AANBOD

Al jaren speelt Lidl een voortrekkersrol op het vlak van dierenwelzijn. Dat komt doordat we dag na dag bewijzen dat we goede kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen leveren én tegelijkertijd respect hebben voor het welzijn van dieren. Dankzij onze inspanningen mochten we in 2015 met trots de prijs voor diervriendelijkste supermarkt van Europa in ontvangst nemen.

Verse voeding van de hoogste kwaliteit voor iedereen die telt: dat is één van de kernwaarden van Lidl. We werken dan ook zoveel mogelijk samen met Belgische fokkers om steeds de beste kwaliteit van ons vlees te garanderen. Om een optimale versheid te behouden wordt het vlees bovendien bij de slagers zelf verpakt. Ook hygiëne speelt een belangrijke rol. Het materiaal dat gebruikt wordt om het vlees te versnijden wordt meerdere keren per dag gereinigd en vervangen. Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles belandt enkel het beste vlees in onze rekken.

Ons lekkere aanbod bevat verse en bereide specialiteiten, maar ook seizoensgebonden schotels zoals onze feestelijke gourmet- en fondue.

BEKIJK ONS AANBOD

ZIN IN EEN ORIGINEEL GERECHT MET VLEES?