ONTDEK ZELF WELK VAN ONZE PRODUCTEN AL GELAUWERD WERDEN MET EEN KWALITEITSLABEL

Dat onze producten niet alleen betaalbaar maar ook van topkwaliteit zijn, gaat niet onopgemerkt voorbij. We werken continu aan de kwaliteit en smaak van onze producten. Hierdoor krijgen we regelmatig een goede beoordeling van Test Aankoop en van onafhankelijke consumentenpanels die onze producten uitproberen. We kaapten ook al verschillende keren de eerste plaats weg bij de verkiezingen voor ‘Beste Product Van Het Jaar’. Daarbij worden geselecteerde producten van verschillende winkels beoordeeld op vijf criteria. Het product dat hierop het best scoort, krijgt een jaar lang de titel ‘Beste Product Van Het Jaar’.

TEST AANKOOP

TOPKWALITEIT BEVESTIGD

Onze producten op de rooster gelegd !

Lidl staat voor de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en daarom waken we steeds nauwgezet over de kwaliteit van onze producten. Behalve wijzelf, bekijken echter ook anderen regelmatig onze producten met een kritische blik. Zo worden er in verschillende media en door consumentenpanels objectieve testen uitgevoerd waar ook Lidl-producten deel van uitmaken.

BESTE PRODUCT VAN HET JAAR

Elk jaar wordt in België de verkiezing 'Beste Product van het Jaar' gehouden. Daarbij kunnen consumenten binnen verschillende productcategorieën hun favoriete producten kiezen. Voor elk gekozen product worden 5 producteigenschappen beoordeeld: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling. Het product dat het best scoort, wordt verkozen tot 'Beste Product van het Jaar'. Bekijk hieronder welke van onze producten al in de prijzen vielen.

2020 - 2021 : Winnaar in 2 categorieën

In 2020 zijn volgende producten in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse verkiezing van 'Beste Product van het Jaar':

Huishoud electronica: SilverCrest Robotstofzuiger
Ontdek hem op Lidl-Shop.be
Waters: Saskia Mineraalwater met citroensmaak 

2019 - 2020 : Winnaar in 6 categorieën

In 2019 zijn volgende producten in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse verkiezing van 'Beste Product van het Jaar':

​Bier: Blond abdijbier Archivist
Chocolade: Fin Carré Crusti Choc
Groenten & Fruit: Lidl fairtrade bananen
Kant-en-klaar: Chef Select Groentenlasagne
Matrassen: MERADISO ® Comfortmatras
Waters: Saskia Mineraalwater met citroensmaak​

Winnaar in 6 categorieën 2016-2017