WITTE, RODE OF ROSÉWIJN: VOOR IEDER WAT WILS

Een fles uit Europa of liever een fles van overzee? Bij ons vind je zeker en vast die ene fles wijn die perfect bij je gerecht past!

De frisse begeleider van je maaltijd

De frisse begeleider van je maaltijd

Witte wijn is ideaal in combinatie met visgerechten, bij een kaasplank of als verfrissing tijdens de zomer. Onze witte wijn komt uit alle hoeken van de wereld. We hebben Europese wijnen uit o.a. Frankrijk, Spanje en Italië, maar ook overzeese wijnen uit Chili, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika. Zoet, fruitig of droog: je vindt zeker en vast een flesje dat je kan bekoren. We hebben ook een Italiaanse biowijn in het assortiment. Proef en laat je overtuigen!

Karakter in een glas

Karakter in een glas

Rode wijn is de perfecte begeleider van vleesgerechten, bij een kaasplank of simpelweg tijdens een knusse avond in de zetel. Voor onze rode wijn hebben we o.a. flessen uit Portugal, Frankrijk en Spanje in de aanbieding. Liever iets dat je nog niet zo goed kent? Dan kunnen we je onze wijnen uit Italië, Chili, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika aanraden.

Zomers aperitieven

Zomers aperitieven

Rosé doet meteen aan Een warme zomeravond of een terrasje in de zon denken. Onze Europese roséwijn is afkomstig uit Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Iets verder van huis kozen we voor rosé uit Zuid-Afrika.