De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Zaagmachines

96 producten

Op zoek naar een geschikte zaagmachine? Wat je ook wilt zagen, op Lidl.be vind je de zaagmachine die je nodig hebt en dat steeds aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In ons aanbod vind je onder meer afkortzagen, reciprozagen, cirkelzagen en decoupeerzagen, met of zonder accu. Dankzij onze sets met accessoires voor verschillende zaagmachines vervang je eenvoudig versleten bladen en kun je direct weer aan de slag.

Alle producten 24 / 96 producten

Soorten zaagmachines

Bij Lidl vind je verschillende soorten zaagmachines voor je doe-het-zelf projecten waaronder:


Afhankelijk van het type zaagblad dat wordt gebruikt, kan een zaagmachine verschillende materialen zagen, zoals hout, metaal, kunststof, laminaat, tegels en meer.


Veelgestelde vragen over zaagmachines

Welke zaagmachine gebruik je voor welke klus?

  • Een cirkelzaag gebruik je om houten planken, panelen of metalen buizen op maat te zagen. Met een cirkelzaag zaag je snel en nauwkeurig recht.
  • Een decoupeerzaag helpt bij het maken van gedetailleerde gebogen zaagsneden. Moet je een bocht of een uitsparing zagen kies dan voor een decoupeerzaag
  • Een afkortzaag is ontworpen om nauwkeurig verstek- en haakse zaagsneden zoals lijsten, plinten en laminaat
  • Een reciprozaag wordt gebruikt voor grove zaagsneden zoals het zagen van takken, buizen en metalen profielen


Hoe onderhoud je het best jouw zaagmachine?

Je zaagmachine onderhouden is belangrijk om de levensduur en optimale prestaties van de zaagmachine te behouden.

Reinig regelmatig het zaagblad, verwijder stof en zaagsel, en controleer of alle onderdelen goed zijn afgesteld. Smeer indien nodig bewegende delen.


Maak de perfecte zaagsnede met Lidl.

In ons uitgebreide assortiment vind je krachtig elektrisch gereedschap met onder andere zaagmachines, boormachines, lasapparaten, persluchtgereedschap, schuur-en slijpmachines en bijhorende accu's. Hiermee klus je schoon, snel en tot op de millimeter nauwkeurig. Of je nu een hobbyklusser of professioneel vakman bent, bij ons vind je het gereedschap dat het beste bij jouw doel past.