De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Werkbroeken

37 producten

In de webshop van Lidl vind je een divers aanbod werkbroeken en -overalls. Veel van onze werkbroeken zijn voorzien van ruimte waar je kniebeschermers kan monteren. Érg handig wanneer je veel op je knieën zit tijdens het klussen. Onze werkbroeken hebben uiteraard ook veel zakken, zo kan je je gereedschap en schroeven eenvoudig kwijt en binnen handbereik bewaren. Wil je zeker weten dat je werkbroek niet afzakt? Kies dan een werkoverall. Ben je op zoek naar een werkbroek voor in de zomer? Dan ga je best voor een werkbermuda. Veel klusplezier!

Alle producten 24 / 37 producten

Werkbroeken voor elke uitdaging

Voor veel beroepen maakt een stevige broek deel uit van de dagelijkse werkkledij. Vooral in de ambachtelijke en bouwsector moet de werkkleding stevig en praktisch zijn. En ook ambitieuze hobbyklussers willen vaak stevige kleding om in het atelier of bij klusjes in huis te dragen. Een eenvoudige jeans of een comfortabele joggingbroek voldoen doorgaans niet aan de vereisten.


Werkbroeken voor mannen en vrouwen

De klassieke werkbroek is zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar. De werkbroeken voor vrouwen zijn aangepast aan het vrouwelijk lichaam, zodat ook hier comfort gegarandeerd wordt. Verder is er geen verschil tussen de werkbroeken voor mannen en vrouwen, maar combineren ze dezelfde praktische eigenschappen:


• Ze zijn verkrijgbaar als een eenvoudige lange broek of als overall met betere grip.

• Ze beschikken over praktische ruime zakken. Zo kan gereedschap of ander materiaal zoals duimstokken en stiften eenvoudig opgeborgen en snel teruggevonden worden.

• De werkbroeken zijn gemaakt van stevig materiaal, waarbij elastische inzetstukken of stretchstof het draagcomfort kunnen verhogen. Meestal wordt een mengeling van polyester en katoen gebruikt.

• Werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je ook je persoonlijke stijl en smaak niet hoeft te verloochenen.

• Sommige werkbroeken hebben een knieversterking. Een groot voordeel voor iedereen die op de grond moet werken.

Werkbroeken kunnen zonder problemen gecombineerd worden met werkkledij zoals werk-T-shirts en werkjassen en aan de omstandigheden aangepast worden.


De zomerhit: de korte werkbroek

Wie ook in de zomer niet zonder ruime zakken en een stevige broek kan, draagt graag een korte werkbroek. De korte werkbroeken eindigen meestel net boven de knie en bieden zo meer bewegingsvrijheid en aangename temperaturen. Extra handig: lange werkbroeken waarvan het onderste deel met een rits losgemaakt kan worden. Zo kan je snel reageren op veranderende temperaturen. Indien nodig kunnen afzonderlijke kniebeschermers gebruikt worden om je knieën tijdens het werk te beschermen. Korte broeken komen natuurlijk niet in aanmerking als beschermende kleding.


De juiste werkbroek vinden

Naargelang het gebruik moeten werkbroeken aan bepaalde criteria voldoen., zoals:


• snijvast

• bestand tegen zuren

• vuurvast

• waterdicht


Hiervoor moeten gecertificeerde broeken gebruikt worden. Voor alledaagse werkzaamheden in het atelier en op de werf zijn de klassieke werkbroeken met standaarduitrusting meestal wel voldoende.