De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Tuintafels

14 producten

Een tuintafel hoort gewoon bij een tuin of een terras. Zo kan je bij goed weer buiten eten of de krant lezen. In de Lidl-webshop vind je tuintafels in verschillende vormen, formaten en materialen, waaronder hout. Sommige tafels zijn ook plooibaar en dus handig om weg te zetten.

  Alle producten 14 / 14 producten

  Tuintafels voor jouw woonkamer in het groen

  Als de zon schijnt, dan wil iedereen naar buiten. In de stad en op het platteland worden tafels en stoelen buiten gezet. De passende tuintafel kan je eenvoudig bij Lidl bestellen. We hebben modellen in hout, metaal of kunststof, nostalgisch in vintagestijl of minimalistisch. Zoek jouw nieuwe tuintafel volgens jouw smaak en combineer hem met tuinmeubelen van Lidl.


  Voor terras, gazon en balkon

  Jouw tuin is een klein paradijs. Tussen de bloemen en het gazon kan je in jouw tuin herleven en is het mogelijk om je echt te ontspannen. Met de juiste tuinmeubelen creëer je een oase van rust. Op het terras kunnen dat volledige tuinmeubelsets zijn. Midden op het gazon past een verstelbare ligstoel en ook voor het allerkleinste balkon vind je passende sets in de webshop van Lidl.


  Creëer eenvoudig jouw groene woonkamer, zoals hij jou bevalt. Een tuintafel mag daarbij niet ontbreken. In XXL-formaat is hij geschikt om met vrienden te feesten, in miniformaat is hij ideaal voor een ontbijt met twee. Grote zitgroepen en tafels uit weersbestendig materiaal worden permanent geïnstalleerd, kleinere tuintafels kunnen eenvoudig ingeklapt worden. Met een wit tafelkleed creëer je een feestelijke sfeer, met kleurrijke tafellopers versier je de tafel voor een barbecue met vrienden. Je kan de tafellopers kiezen die bij de zitkussens passen, om een uniform geheel te creëren.


  Op naar de tuin: Checklist voor outdoor meubelen

  Een avond doorbrengen in jouw tuin voelt aan als een beetje vakantie. Dan moet de sfeer kloppen. De tuintafel behoort tot de basisuitrusting. Maar hoe vind je nu het passende exemplaar? Lidl biedt jou online een ruime keuze aan tuintafels uit diverse materialen in verschillende uitvoeringen. Hier kan je kiezen volgens jouw individuele behoeften.


  Tuintafels uit metaal zijn robuust en weersbestendig. Met de juiste oppervlaktebehandeling kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan. Als het tafelblad uit hout is, moet je bij aanhoudende regen voor de passende bescherming zorgen. In de herfst- en wintermaanden zet je het houten tafelblad best onder een afdak of binnen. Mozaïeken, stenen en kunststoffen tafelbladen zijn resistenter.


  Houten tuintafels zijn verkrijgbaar in functionele vormen en nostalgische modellen. Geolied hout kan tijdelijk tegen vocht, maar mag niet constant aan natte weersomstandigheden worden blootgesteld. De tafel kan vervormen, het oppervlak kan ruw worden. Houten tafels zijn geschikt voor overdekte terrassen en balkons. In de koele tijd van het jaar worden ze best in een beschutte ruimte geplaatst. Tuintafels uit kunststof zijn wel bestand tegen zware regenval en lage temperaturen. Je kan ze ook midden op het gazon zetten.


  Rond, vierkant of ovaal? Kies de vorm en afmetingen afhankelijk van de beschikbare plaats en de andere meubelen. Aan een ronde tafel kan je met veel mensen samenzitten. Zelfs rond een mini-exemplaar kan je, indien nodig, zes stoelen plaatsen. Vierkante en rechthoekige tafels hebben als voordeel dat je meerdere tafels in de tuin bij elkaar kan plaatsen en voor feestjes tot een grote tafel kan samenzetten. De tafel en de stoelen moeten qua materiaal en stijl bij elkaar passen.


  FAQ over het onderhoud van tuintafels

  Tuintafels moeten aan verschillende omstandigheden weerstaan: Ze worden blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Om ervoor te zorgen dat jouw tafel er langer dan een seizoen mooi uitziet, moet je hem onderhouden volgens de eigenschappen van het materiaal en de plaats waar de tafel staat.


  Hoe moet je metalen tafels onderhouden? Volg de instructies van de fabricant. In de regel zijn de tafels tegen roest bestand. Indien jouw tafel op een overdekte plaats staat, dan is hij al tegen vocht beschermd. Toch is het aanbevolen om de tafel regelmatig schoon te vegen en af te drogen. Met speciale onderhoudsproducten bescherm je verfijnde, gelakte en zuiver metalen oppervlakken.


  Hoe onderhoud ik mijn houten tafel? Er bestaan massieve exemplaren die alle weersomstandigheden trotseren en een mooie patina vormen. Lichtere tuintafels uit hout zet je bij regenweer best onder een afdak of binnen. Dat geldt ook voor de tussenseizoenen. Door de tafel regelmatig schoon te maken en te oliën bescherm je jouw houten tafel.


  Hoe moet je kunststoffen tuintafels onderhouden? Tijdens de zomermaanden kan je ze eenvoudig buiten laten staan. Voor gebruik veeg je de kunststoffen tuintafel best even af. De tafels kunnen ook tijdens de koude jaargetijden buiten blijven staan, maar ze verbleken dan wel van kleur. Je kan echter vermijden dat ze dof worden, als je de tafel in de herfst en in de winter in de kelder of in een schuur zet.


  Tuintafels bij Lidl online kopen

  We hebben een ruime keuze. Er zijn tal van combinatiemogelijkheden. Wil je er misschien nog een parasol bij? Stel jouw tuinmeubilair met tafel & co nu online in de Lidl-webshop samen en bestel onmiddellijk!