De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Thermossen

8 producten

Je koffie warm houden? Dat kan met een handige thermoskan! Die houdt dranken langdurig warm of koud, ongeacht de buitentemperatuur. Zo geniet jij optimaal van jouw drankje op de juiste temperatuur. De thermobeker is met z'n drinkopening ook superhandig voor onderweg in de auto of op de trein.

Alle producten 8 / 8 producten

Langdurig koffiegenot met een thermoskan van Lidl

Vers en warm, zo smaakt koffie het beste. Helaas koelt koffie snel af. Je hoeft heus niet elke keer de helft van je koffie weg te gooien, koop gewoon een thermoskan bij Lidl. Een goede thermoskan houdt je koffie lang warm en vers, superhandig onderweg naar school of het werk. Je kunt een thermosfles uiteraard ook gebruiken voor thee, warme chocolademelk of andere warme dranken. Ook voor een picknick buitenshuis komt de thermoskan goed van pas. In de Lidl-webshop vind je thermoskannen in verschillende kleuren en maten.


Ook gekoelde dranken fris houden met een thermoskan

Een thermoskan dient niet enkel om de warme dranken warm te houden, hij houdt gekoelde dranken ook langdurig fris. Dit komt zeker van pas wanneer de buitentemperatuur de hoogte in gaat. Iedereen kent wel het fenomeen van een fles water of frisdrank in een warme auto. Houd je drankje fris en smakelijk met een handige thermoskan. De ideale metgezel tijdens autoritten, in de trein op weg naar het werk of voor op kantoor. Uiteraard shop je alle thermoskannen bij Lidl aan de gekende straffe prijs-kwaliteitsverhouding.