De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Tand- & mondverzorging

14 producten

Je tanden poetsen blijft een belangrijk aandachtspunt tijdens je dagelijkse verzorging. Een elektrische tandenborstel vergemakkelijkt het werk voor jou. Dankzij de verwisselbare opzetborstels poets je ook regelmatig met een nieuw borsteltje. in de Lidl-webshop vind je elektrische tandenborstels voor kinderen en volwassenen, steeds aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Alle producten 14 / 14 producten

Mondverzorging: een frisse uitstraling met Lidl

Mondverzorging is ontzettend belangrijk. Je dient er dan ook dagelijks aandacht aan te besteden. Je mond verzorgen betekent niet enkel je tanden poetsen, maar ook mondspoeling, lipverzorging en het verhelpen van medische kwaaltjes zoals een koortslip. Heb je gevoelige tanden, terugtrekkend tandvlees of vaak last van droge lippen? Dan is het zeker de moeite waard om in mondverzorgingsproducten te investeren. Gelukkig hoeft het helemaal niet zo duur te zijn wanneer je voor Lidl kiest. Voor een klein bedrag heb je al kwalitatieve tandenverzorging. Zo stap je iedere avond met een fris gevoel in bed en stap je elke ochtend weer met een schoon gebit de deur uit. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en tegen welke verrassend lage prijzen? Neem dan snel een kijkje in de Lidl-webshop.


Elektrische tandenborstels & opzetborstels

Je tanden poetsen is heel belangrijk en doe je idealiter tweemaal per dag. De tandpasta geeft niet alleen een fris gevoel, je voorkomt er ook gaatjes, tandplak en andere ongemakken mee. In de webshop van Lidl vind je daarom verschillende elektrische tandenborstels en opzetborstels. Hiermee wordt poetsen gemakkelijker en gebeurt het doorgaans ook beter. Het is dus niet alleen een fijne aankoop voor jou, maar ook voor je gebit. Wanneer je met meerdere mensen in huis bent, kun je bovendien allemaal hetzelfde apparaat gebruiken. Je hoeft dan alleen verschillende opzetborstels aan te schaffen. Daarnaast gaat een elektrische tandenborstel lang mee, waardoor je er veel plezier aan beleeft.


Het belang van goede mondverzorging

Wanneer je je mond goed verzorgd, zie je er een stuk gezonder uit. Mondhygiëne zorgt voor witte tanden en een frisse adem. Maar er is meer. Het poetsen van je tanden is namelijk ook heel belangrijk voor je tandvlees. Wanneer je dit goed verzorgd, heeft het een lichtroze kleur. Bloedt het of is het wat donkerder, dan weet je dat je er meer aandacht aan moet besteden. Dit kan bijvoorbeeld met door je gebit regelmatig te flossen. Hiermee masseer je namelijk het tandvlees en bovendien kom je op plekken waar je met je borstel niet komt. Heb je last van tandaanslag of tandplak? Dan is een tandenpolijstset geen overbodige luxe. Hierdoor krijg je je gebit nog schoner. Ook hiervoor vind je handige hulpmiddelen bij de Lidl.


Meer persoonlijke verzorging van Lidl

Is jouw tandenborstel ook toe aan vervanging of wil je je mond voortaan nog beter verzorgen? Kijk dan eens naar de producten voor mondhygiëne in de webshop van Lidl. En of je nu voor kinderen of voor volwassenen op zoek bent; er is voor iedereen wel een passend product te vinden. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg met de verzorging van je tanden beginnen. Maar voel je ook welkom om eens door de andere categorieën van onze webshop te klikken. Denk bijvoorbeeld aan producten voor je gezondheid, huidverzorging of persoonlijke verzorging. Zo ligt je badkamer voor een kleine prijs weer vol met al je benodigdheden.