De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Strijkplankhoes

3 producten

Upgrade je strijkervaring met onze strijkplankhoezen, ontworpen voor comfort, duurzaamheid en efficiëntie. Met een nieuwe strijkplankhoes glijdt je strijkijzer weer vlot door al je was.

    Alle producten 3 / 3 producten

    Comfortabel strijken met strijkplankhoezen

    Ontdek onze selectie strijkplankhoezen die zorgen voor een comfortabele strijkervaring. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen en molton, bieden onze hoezen een zachte en gladde ondergrond om kreukvrij te strijken. Met een elastische rand en verstelbare trekkoorden zijn onze hoezen eenvoudig te bevestigen en blijven ze stevig op hun plaats tijdens het strijken.


    Bescherm je strijkplank en verleng de levensduur ervan met onze duurzame strijkplankhoezen. Gemaakt van slijtvaste materialen zoals geplastificeerd katoen of hittebestendige stoffen, bieden onze hoezen een betrouwbare bescherming tegen hitte en slijtage. Dankzij de hoogwaardige constructie en afwerking zijn onze hoezen bestand tegen langdurig gebruik en frequent strijken.