De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Strijkijzers

14 producten

Met een stoomstrijkijzer strijk je jouw kleren in 1-2-3 glad. Zo hoef je geen ellenlange uren meer aan je strijkplank te staan. Voor extra gebruiksgemak kan je ook kiezen voor een draadloos stroomstrijkijzer. Nog ergens een plooi vergeten of je kleren kreukvrij maken op verplaatsing? Dan is de stoomborstel jouw partner in crime!

    Alle producten 14 / 14 producten

    Klassiek strijken met strijkijzers

    Voor dagelijkse strijktaken kan je kiezen voor een klassiek strijkijzer. Deze gebruiksvriendelijke strijkijzers zijn voorzien van een gladde strijkzool en handige functies zoals instelbare temperatuur en stoomafgifte. Met een ergonomisch ontwerp en een betrouwbare prestatie zorgen onze strijkijzers voor een snel en efficiënt strijkresultaat.

    De kracht van stoomstrijkijzers

    Deze geavanceerde strijkijzers leveren extra krachtige stoomstoten om hardnekkige kreukels te verwijderen en kleding moeiteloos glad te strijken. Met functies zoals verticale stoom en verschillende stoominstellingen, bieden onze stoomstrijkijzers een professioneel strijkresultaat in je eigen huis.