De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Stoomreinigers

7 producten

Met een stoomreiniger van Lidl geniet je van een hygiënisch schone keuken, badkamer en vloer zonder moeite. Laat je huis, bureau en werkplaats stralen met onze krachtige stoomreinigers.

  Alle producten 7 / 7 producten

  Doodt 99% van alle bacteriën in huis met een stoomreiniger

  Een veelzijdig apparaat dat alles aankan: vloeren, tegels, meubels en tapijten. Stoomreinigers maken schoonmaken gemakkelijker en garanderen een grondige reiniging. Bereik moeiteloos alle hoeken en verwijder vuil van ramen, tegels en meer. Om ervoor te zorgen dat je stoomreiniger zijn taken perfect uitvoert en aan je eisen voldoet, heb je naast water en reinigingsmiddel ook geschikte accessoires nodig. Het apparaat kan stoom gebruiken om vuil aan te pakken, waardoor je in één keer alle oppervlakken kunt reinigen, van de bekleding in je auto tot je ramen.

  Hoe werkt een stoomreiniger?

  Het concept is eenvoudig: hete waterdamp en druk zorgen voor een hygiënische reiniging, zelfs bij hardnekkig vuil. Het water wordt verwarmd in de tank nadat het apparaat is aangesloten op een stroomkabel, wat maximaal 15 minuten duurt. Vervolgens wordt de stoom onder hoge druk door sproeiers op het oppervlak gespoten. De hoge druk en temperatuur geven de stoomreiniger een antibacteriële werking, waardoor hij ideaal is voor het reinigen van je keuken en badkamer.

  Veelgestelde vragen over stoomreinigers

  Is stomen beter dan dweilen?

  Stomen biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel dweilen. Het doodt niet alleen bacteriën en schimmels, maar het verwijdert ook vuil en vlekken die diep in oppervlakken zijn doorgedrongen, zonder dat er chemicaliën nodig zijn.

  Wat kun je allemaal schoonmaken met een stoomreiniger?

  Met een stoomreiniger kun je vrijwel elk oppervlak in je huis reinigen, waaronder vloeren (zoals tegels, hout en laminaat), meubels, tapijten, ramen, badkamertegels, keukenapparatuur en zelfs auto-interieurs. De krachtige stoom verwijdert vuil en bacteriën zonder het gebruik van agressieve chemicaliën, waardoor het een veilige en effectieve reinigingsoplossing is voor diverse toepassingen.