De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Stofzuigers

38 producten

Droom jij van een stofvrij huis? Dankzij Lidl wordt 't realiteit. In onze webshop vind je een heleboel verschillende types stofzuigers aan voordelige prijzen. Van zelfstandige robotstofzuigers die 't je wel héél gemakkelijk maken, over compacte en ergonomische steelstofzuigers, tot sledestofzuigers die echt élk stofje opslokken. Steeds aan de straffe prijs-kwaliteitsverhouding die je van Lidl gewend bent.

Alle producten 24 / 38 producten

PARAGRAPH

Stofzuigers online kopen bij Lidl.be

Lompe sledestofzuigers en zware kruimeldieven? Dat is verleden tijd. Ons aanbod stofzuigers wordt steeds handiger, lichter en hygiënischer. Of het nu gaat om een steelstofzuiger, robotstofzuiger of alleszuiger - ontdenk onze stofzuiger aanbiedingen.

Hoe werkt een stofzuiger

Elke stofzuiger, inclusief robotstofzuiger, heeft een motor die een ventilator aandrijft. Deze ventilator creëert een zuigkracht van lucht. De sterkte van de zuigkracht bepaalt de zuigkracht van het apparaat en dus hoe de stofzuiger, vuil en deeltjes door de zuigmond en stofzuigerbuis in een zak of opvangbak zuigt.

Verschillende soorten stofzuigers

Van de stofzak tot de of je de stofzuiger kan gebruiken op houten vloeren en de actieradius tot het opvangsysteem: stofzuigers kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën. Op basis van hun functionaliteit en technologie kan je beslissen welk huishoudelijk apparaat je moet kopen.

Alleszuiger

Een veelzijdige stofzuiger die geschikt is voor het opzuigen van zowel droog als nat vuil. Een alleszuiger is ideaal voor het reinigen van garages, werkplaatsen, tuinhuizen en andere ruimtes waar verschillende soorten vuil voorkomen.

Kruimeldieven

Kleine stofzuigers die perfect zijn voor snelle schoonmaakklusjes. Kruimeldieven zijn ideaal voor het opzuigen van kruimels, stof en ander klein vuil op tafels, zetels en andere oppervlakken.

Robotstofzuigers

Slimme robotstofzuigers die automatisch je vloeren reinigen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Voorzien van sensoren om obstakels te vermijden en kunnen worden geprogrammeerd om op specifieke tijden te reinigen.

Sledestofzuiger

De klassieke sledestofzuiger met een stofzak of zonders stofzak is geschikt voor tapijten en harde vloeren. Voorzien van een lange snoer en verschillende opzetstukken voor een grondige reiniging.

Steelstofzuiger

Lichtgewicht en draadloze steelstofzuigers die gemakkelijk manoeuvreren en geschikt zijn voor snelle schoonmaakklusjes.

Veelgestelde vragen over stofzuigers

Hoe vaak moet ik een stofzuigerzak vervangen?

Hoe vaak je jouw stofzuigerzak moet vervangen hangt af van het type stofzuiger en hoe vaak je stofzuigt. Over het algemeen wordt aanbevolen om de stofzuigerzak te vervangen wanneer deze ongeveer 75% vol is om optimalse prestaties te behouden.

Hoe maak ik mijn steelstofzuiger schoon?

Bij een stofzuiger met opvangbak, zoals een steelstofzuiger kan je de stofzuiger legen door de bak te verwijderen en de inhoud in de prullenbak te deponeren. Vergeet niet om de bak na het legen schoon te maken met eventueel water en afwasmiddel en deze daarna af te drogen vooraleer je hem weer gebruikt.

Mijn stofzuiger zuigt niet goed, wat nu?

Controleer eerst of de stofzuigzak of opvangbak vol is. Daarna controleer je of de filters schoon zijn. Controleer ook op verstoppingen in de slang en opzetstukken.


Welke stofzuiger voor mensen met een allergie?

Als je gevoelig bent aan allergenen, kies dan voor een stofzuiger met een HEPA-filter en stofzak. Stofzuig regelmatig alle oppervlakken, inclusief tapijten, meubels en gordijnen. Reinig regelmatig de filter of vervang deze wanneer nodig om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren.