De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Staande lampen

16 producten

Met een staande lamp zorg je voor een leuk lichtaccent. Vaak vind je ze in een hoekje van een salon, naast een zetel waarin je je kan nestelen om wat te lezen. Maar ook in andere ruimtes hebben ze hun plaats als opvallend interieurelement en extra lichtbron. In de Lidl-webshop vind je heel wat verschillende modellen, van eerder klassiek tot hedendaags.

  Alle producten 16 / 16 producten

  Staande lampen kopen bij Lidl

  Staanlampen zijn perfect te gebruiken als leeslamp naast je zetel of als sfeerverlichting in een donkere hoek. Bij Lidl vind je dan ook verschillende soorten staande lampen. Van hoge en smalle exemplaren die feller licht geven tot stijlvolle lampen met warm licht; de keuze is aan jou. Wel is alle verlichting, of het nu staande lampen, tafellampen of hanglampen zijn, van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Want dat ben je gewoon en blijft Lidl je graag nog lang bieden.


  Staande lamp als leeslamp

  Veel mensen hebben dimbare plafondlampen, hanglampen of spots. Met daarnaast nog een paar staande lampen, maak je van de woonkamer al snel een gezellige ruimte. Maar soms heb je aan deze verlichting niet voldoende. Wanneer je wilt lezen bijvoorbeeld. Je kunt dan natuurlijk de plafondverlichting wat feller zetten. Maar dat is niet zo gezellig en daarnaast geeft het geen direct licht op je bladzijdes. Daarom zijn draaibare staanlampen in dit geval een echte uitkomst. Deze vloerlampen geven namelijk heel gericht licht, waardoor je moeiteloos je boek of krant leest. Bovendien houd je in de rest van de woonkamer gewoon een zachte en warme sfeer. Zo combineer je dus eenvoudig het beste van beide werelden.


  Staande lamp als sfeerverlichting

  Staande lampen zijn ook perfect als sfeermakers te gebruiken. Draai er een warmere lamp in en kies voor een mooi design. Veel mensen vinden een opvallende booglamp bijvoorbeeld mooi. Maar naast booglampen zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan industriële staande lampen, lampenkappen, speciale materialen en andere details. Volg vooral je eigen smaak, maar let ook op wat je al in huis hebt staan. Want je wilt natuurlijk wel dat je vloerlamp en de rest van je meubelen samen één mooi geheel vormen. Heb je bijvoorbeeld een heel modern interieur, dan staan strakke, dunne en elegante vloerlampen hier prachtig bij. Heb je juist een landelijke inrichting, dan is een vloerlamp van hout of met een lampenkap een goed idee.


  Nog meer verlichting bij Lidl

  Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen? Kijk dan eens rond in onze webshop. Deze staat namelijk vol met allerlei verlichting, waaronder een diverse collectie vloerlampen. Zo kom je vanzelf op nieuwe ideeën en vind je snel een voordelige vloerlamp die in jouw huis past. Weet je al wat je wil, neem dan zeker eens de tijd om te kijken of Lidl het ook aanbiedt.