De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Slijpmachines

86 producten

Ben jij een geslepen klusser? Dan kies je voor de kwaliteitsvolle én voordelige slijpmachines van Lidl. In onze webshop vind je slijpmachines in verschillende uitvoeringen en voor diverse materialen. Zo heb je de haakse slijper die je gebruikt voor het door- en inslijpen van materialen, of de werkbankslijpmachine waarmee je gereedschap zoals beitels, boren en messen aanscherpt. Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

Alle producten 24 / 86 producten

Soorten slijpmachine: welke slijpmachine kiezen?

Haakse slijpmachine

Een haakse slijpmachine, ook wel haakse slijper of haakse slijpschijf, wordt gebruikt voor het slijpen, snijden, schuren en polijsten van verschillende materialen zoals metaal, steen, keramiek en beton. Het is een veelzijdige tool, hanteerbaarheid en vermogen.

Bandslijpmachine

Bandslijpmachines worden gebruikt voor het slijpen van metalen voorwerpen, het verwijderen van bramen, het vormgeven van messen of gereedschappen, het polijsten van oppervlakken en het afwerken van hout. Ze zijn vooral populair in de metaalbewerking vanwege hun vermogen om snel materiaal te verwijderen en nauwkeurige resultaten te bereiken