De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Sapcentrifuges & citruspersen

6 producten

Een snelle portie vitamines? Met behulp van een sapcentrifuge of citruspers haal je supersnel en eenvoudig het sap uit fruit. Of je nu van sinaasappels of pompelmoezen houdt, of eens wat citroensap nodig hebt voor een recept; binnen een handomdraai heb je een mooie kan sap zonder pitten. Wat meer tijd voor jouw gezond fruit- of groentesapje? Een slowjuicer perst langzaam en efficiënt met als resultaat een sapje boordevol smaak, vitaminen en mineralen!

Alle producten 6 / 6 producten

Sapcentrifuges, citruspersen en slowjuicers online kopen bij Lidl

Een juicer of citruspers is onmisbaar in jouw keuken, wanneer je jouw dag graag start met een goede portie vitamines. Met behulp van deze handige apparaten haal je namelijk snel en eenvoudig het sap uit fruit. Of je nu van sinaasappels of pompelmoezen houdt, of eens wat citroensap nodig hebt voor een recept; binnen een handomdraai heb je een mooie kan sap zonder pitten. Zo geniet met je nieuwe juicer of citruspers voortaan heel eenvoudig van vers sap.


Zelf makkelijk gezonde sappen maken

Het kant-en-klare sap is vaak duurder dan de verse sinaasappels die je in de supermarkt koopt. Dit is voor veel mensen dan ook een belangrijke reden voor de aankoop van een slowjuicer of citruspers. Maar daarnaast is vers geperst fruitsap ook gewoon een stuk lekkerder dan sap uit een pak. Met een speciale pers worden pitten en vruchtvlees bovendien opgevangen. Je hoeft het sap dus niet eerst nog te zeven, maar kunt het direct inschenken en opdrinken. Giet het bijvoorbeeld in een van onze thermoskannen en drink het koel terwijl je onderweg naar je werk bent. Of schenk het juist in mooie glazen voor bij een zondags ontbijtje op het balkon of in de tuin. Alleen nog een lekker croissantje, fijn boek en de zon erbij. Een beter begin van je dag is er niet.


Sinaasappelpers: voor meer sap in je glas

Het is ook mogelijk om een sinaasappel, pompelmoes, citroen of ander fruit doormidden te snijden en in beide helften te knijpen tot het sap eruit loopt. Maar dit levert vaak een behoorlijke rommel op en bovendien haal je zo lang niet al het sap uit de vrucht. Wanneer je een sinaasappelpers of slowjuicer gebruikt, hoef je zelf een stuk minder kracht te zetten en weet je zeker dat al het sap gebruikt wordt. Geen onnodige verspilling dus!


Het gebruik van juicers en citruspersen

Wanneer je een nieuwe pers aanschaft, heb je de keuze uit een apparaat dat je met de hand gebruikt of eentje op stroom. De keuze is natuurlijk afhankelijk van je eigen voorkeuren. Heb je wat minder kracht in je armen, dan is een citruspers op stroom of een automatische juicer een slimme investering. Zo haal ook jij gemakkelijk een vers glas sap uit je favoriete vruchten. En ben je eens toe aan wat afwisseling? Giet het sap dan in een van onze blenders bij wat ander fruit en mix het tot een lekkere smoothie ontstaat. Op deze manier kun je eindeloos combineren tot je je favoriete combinatie hebt ontdekt. Begin jij je dag voortaan ook met een lekker en gezond sapje?