De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Pompen

13 producten

Ben je op zoek naar een waterpomp en bijhorende accessoires? In de Lidl-webshop vind je diverse waterpompen: van tuinpomp over huiswaterpomp tot dompelpomp. Een tuinpomp gebruik je voor bijvoorbeeld de automatische besproeiing van je tuin of het legen van je vijver. Met een huiswaterpomp kan je je woning voorzien van stromend water maar kan je evengoed inzetten voor de irrigatie van je tuin. Vaak zijn huiswaterpompen ook geschikt om water uit putten en reservoirs te pompen. Als je water van diep onder de grond wil oppompen, dan kies je best voor een dompelpomp. Neem een kijkje in het voordelige aanbod van de Lidl-webshop. Wie weet komt er wel een koopje bovendrijven...

Alle producten 13 / 13 producten

Voor tuinen en waterputten: pompen & accessoires voor elke toepassing

Hoe groter de tuin, hoe belangrijker het thema “water” is. Besproeiingssystemen, waterputten of vijvers zijn voor veel tuinen onmisbaar. In dat kader buigen veel eigenaars zich over de belangrijke vraag: Heb ik een waterpomp nodig voor mijn tuin, en zo ja, welke is de juiste? Want er bestaan verschillende modellen voor elke toepassing.


Voor sterk verontreinigd water: afvalwaterpomp

Wanneer modderig of vervuild water weggepompt moet worden, is een speciale vuilwaterpomp ideaal. Met deze pompen kunnen niet alleen overstroomde kelders of bouwputten leeggepompt worden. Ook een oude vijver kan zo eenvoudig drooggelegd, gereinigd en weer gevuld worden.


Voor vers water uit de waterput: dompelpompen en co.

Als je eerder vers water wil verplaatsen en daarbij water uit een waterput wil pompen, gebruik je beter een dompelpomp. Een bronpomp kan in de tuin gebruikt worden om bloembedden en andere tuinplanten milieuvriendelijk te bewateren. Zo kan met de dompelpomp eenvoudig water uit de waterput gepompt en gebruikt worden om de planten water te geven.


Het bijzondere aan dompelpompen:

  • Ze moeten compleet onder water ondergedompeld worden.
  • Ze zijn beschikbaar als pomp voor afvalwater of voor schoon water.
  • Ze zijn eenvoudig te bedienen en installeren.


Om een watersprinkler of dergelijke direct met water te voorzien, is de druk van een dompelpomp meestal niet voldoende.


Voor de besproeiing van de tuin: Waterpompstation voor thuisgebruik en regenwaterpomp

Een zogenaamde huiswaterpomp kan meer druk genereren. Een dergelijke pomp kan niet alleen in huis ingezet worden, waar het voor een gelijkmatige waterdruk kan zorgen, maar ook in de tuin kan ze van pas komen. Het water wordt ook hier vanuit een externe bron, zoals een waterput of een regenopvangbekken opgepompt en kan dan bijvoorbeeld op het besproeiingssysteem van de tuin aangesloten worden.