De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Pocketveringmatrassen

15 producten

Bij een pocketveringmatras zijn de metalen veren verpakt in zakjes, zogenaamde pockets. Een belangrijk verschil met een binnenveringmatras is de betere ondersteuning die pocketvering biedt. De matras gaat bovendien niet zo snel kraken of piepen. De open structuur zorgt ook voor een optimale vochtregulatie en warmteafvoer. In de webshop van Lidl vind je verschillende matrassen met pocketvering, neem hieronder zeker eens het aanbod door!

Alle producten 15 / 15 producten

Pocketveringmatras kopen?

Op zoek naar een pocketveringmatras? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. Dit type matras biedt de allerbeste ventilatie en vochtafvoer. Een pocketveringmatras heeft veren, verpakt in pockets die los van elkaar bewegen. Rondom de pockets is er ruimte voor luchtcirculatie en vochtafvoer. De veren zijn verdeeld in verschillende zones voor een optimale ondersteuning. Heb je last van je rug? Een pocketmatras geeft je extra comfort.


Wat is een pocketveringmatras?

Een pocketveringmatras is een variant op de klassieke matras. In vergelijking met een klassieke matras, zoals de bonellveringmatras, zit het verschil in de manier waarop de veren geplaatst zijn en met elkaar verbonden zijn.

Bij een pocketveringmatras zijn de veren individueel verpakt in zakjes, oftewel pockets, van stof. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit zorgt voor een betere ondersteuning van het lichaam omdat de veren zich aanpassen aan de drukpunten van het lichaam.Waarom een pocketveringmatras?

Pocketveringmatrassen worden al jaren verkocht. Het grote voordeel is dat je gewicht goed over de matras verdeeld wordt. Hoe meer veren er in de matras zitten, hoe beter je lichaamsgewicht verdeeld wordt. Deze matrassen zijn ook goed geschikt voor mensen met een hoger gewicht. De matras is verdeeld in verschillende zones met variërende draadsterktes voor een optimale ondersteuning door de verschillende draadsterktes. Zo veert de matras verder mee bij je schouders of bekken bijvoorbeeld. Een ander groot voordeel is de ventilatie en vochtregulering. Ideaal voor mensen die het snel warm hebben of veel transpireren.


Ideale matras voor buikslapers en zijslapers

Slaap jij op je buik? Kies dan voor een hardere matras om je rugwervel recht te houden. Een matras met pocketvering zorgt voor goede ondersteuning, ook bij rugklachten. Ben je een zijslaper? Ook dan is een pocketveringmatras geschikt. Door de verschillende zones kunnen je schouders en heupen iets wegzakken, dit is een vereiste voor een gezonde zijslaaphouding. Rugslaper? Kijk dan eens bij de andere matrassen, zoals een traagschuimmatras.


Voordelige pocketveringmatrassen bij Lidl

De pocketveermatrassen van Lidl zijn van hoge kwaliteit, maar voor een voordelige prijs. Deze matrassen zijn beschikbaar in diverse maten en uitvoeringen. Sommige pocketveringmatrassen zijn extra hoog, waardoor je een heus boxspringgevoel krijgt. Zo slaap je extra lekker. Alle matrassen hebben een wasbare en afneembare omtrek en greepbanden. Ook nog opzoek naar een matrastopper en beddengoed? Ook dat vind je in de webshop van Lidl!


Toch op zoek naar een andere matras? In ons assortiment hebben we ook heel wat andere matrassen zoals; comfortmatrassen, koudschuimmatrassen en ook matrastoppers.