De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Nachtkastjes

2 producten

In een nachtkastje kan je alle spullen kwijt die je 's avonds, 's nachts of 's ochtends graag bij de hand hebt. Denk maar aan een wekker, een nachtlampje, een glaasje water, ... Iedereen heeft zo z'n eigen geliefkoosde assortiment. In de Lidl-webshop kan je terecht voor stijlvolle nachtkastjes die passen in elke slaapkamer, steeds aan een héle straffe prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle producten 2 / 2 producten

Nachtkastjes online kopen bij Lidl

Een nachtkastje is een onmisbare aanvulling in elke slaapkamer. Dit kleine tafeltje naast je bed vervult verschillende functies: het biedt plaats aan je leeslamp en/of wekker, en dient als veilige opbergplaats voor lenzen, een bril, smartphone of medicijnen. Een nachtkastje met lades of deurtjes helpt bij het organiseren van je spullen, waardoor de slaapkamer er opgeruimder uitziet.


Nachtkastje met lade

Een nachtkastje met lade heeft, zoals de naam suggereert, een geïntegreerde lade. Hiermee kun je snel voorwerpen opbergen naast je bed. Deze afsluitbare nachtkastjes zijn vooral handig in huishoudens met kleine kinderen, omdat ze medicijnen en andere zaken buiten bereik houden.


Open nachtkastje

Een open nachtkastje heeft vaak een miniplank of open opbergvlakken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.


Zwevend nachtkastje

Een zwevend nachtkastje is ideaal als een traditioneel nachtkastje te veel ruimte in beslag zou nemen of als er geen vloerruimte beschikbaar is. Bij deze variant wordt een plank aan de muur bevestigd.


Tips voor het vinden van het perfecte nachtkastje voor de slaapkamer

Hier zijn drie tips om het ideale nachtkastje voor jouw ruimte te vinden:


  • Vergelijk de afmetingen: Controleer de breedte en diepte zodat het nachtkastje goed naast het bed past. Let ook op de hoogte om verwondingen door uitstekende hoeken te voorkomen en om gemakkelijke toegang te behouden tot de spullen op het kastje.
  • Bekijk de functionaliteiten: Overweeg de hoofdfunctie van het nachtkastje. Is het voornamelijk decoratief of heeft het ook een opbergfunctie?
  • Denk aan de inrichting: Kies een nachtkastje dat past bij de rest van de slaapkamerinrichting. Een nachtkastje in antraciet, wit of een zachte houttint past goed bij bijna elk interieur en voegt subtiel karakter toe zonder te opdringerig te zijn.