De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Melkopschuimers

7 producten

Ben je dol op cappuccino en latte macchiato of verkies je toch de steeds populairder wordende flat white? Dan kan je niet zonder melkopschuimer. Met een elektrische melkopschuimer bereid je warm melkschuim, warme melk of zelfs koud melkschuim. Je vult de melkopschuimer met je favoriete melk en je doet 'm aan met één druk op de knop en - hup! - daar is het perfecte laagje melkschuim voor op je koffie. Neem een kijkje in ons aanbod voordelig geprijsde melkopschuimers.

  Alle producten 7 / 7 producten

  Waarom jij een melkschuimer in huis moet hebben

  Als u uw koffie niet alleen zwart of met een simpel scheutje melk wilt drinken, maar eerder van het zachte gevoel en de bijzondere smaak van melkschuim houdt, kunt u de ervaring zonder problemen binnen uw eigen vier muren brengen. Met een melkopschuimer maak je in je eigen keuken in een mum van tijd koffiespecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato met elk koffiezetapparaat . De eenvoudigste melkopschuimers zijn al voor een paar euro verkrijgbaar, dus ook als je ze af en toe gebruikt, is het zeker de moeite waard om te kopen. Als je een volautomatische koffiemachine hebt , heb je meestal geen extra melkopschuimer nodig, omdat de apparaten deze al geïntegreerd hebben.

  Soorten melkopschuimers

  Er zijn vier melkschuimers te onderscheiden:


  • Stick-melkopschuimers lijken op een kleine, elektrische garde. De garde wordt aangedreven door batterijen of een oplaadbare batterij. De opgewarmde melk wordt vervolgens in een aparte container opgeklopt. Deze melkopschuimers zijn zeer geschikt voor incidenteel gebruik en bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Handmatige melkopschuimers zijn bijzonder duurzaam omdat er geen elektronica voor nodig is. In principe zijn dit eenvoudige zeefpotten, zoals die gebruikt worden voor het bereiden van koffie en thee. De warme melk wordt in de kan gegoten en door meerdere malen pompen opgeschuimd.
  • Elektrische melkopschuimers bestaan ​​uit een container waarin de melk wordt verwarmd en opgeschuimd, evenals de benodigde roerelementen. Voor bediening wordt de melkopschuimer aangesloten op de stroomvoorziening.
  • Inductiemelkopschuimers verwarmen en schuimen de melk ook rechtstreeks in het apparaat, maar dankzij de inductietechnologie zit er geen elektronica in het apparaat en kan deze dus in de vaatwasser worden gereinigd .