De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Ligbedden

12 producten

Een ligbed voor buiten in de tuin is onontbeerlijk als je voluit wilt genieten van de zomer. Omdat de rugleuning of het zitvlak aanpasbaar zijn, is een ligbed zowel geschikt om een boek op te lezen als om languit op te zonnen. in de Lidl-webshop hebben we ook makkelijk transporteerbare modellen die je zonder veel moeite meeneemt naar het strand. Bekijk ons voordelige aanbod!

  Alle producten 12 / 12 producten

  Ligstoelen voor in je tuin online bij Lidl

  Ligbedden zijn perfect voor mensen die graag lang in de zon liggen. Op een ligstoel kan je namelijk lekker languit liggen, waardoor je er gemakkelijk uren in vertoeft. De meeste mensen kiezen daarom voor een tuinset met een tuintafel en tuinstoelen en schaffen hiernaast één of twee ligbedden aan. Ook bij Lidl heb je veel keuze wat tuinmeubelen betreft. Wie weet lig jij binnenkort ook regelmatig in de tuin te genieten van je aankoop.


  Verschillende soorten ligstoelen

  Een ligbed voor in de tuin lijkt eigenlijk een beetje op een relaxstoel met een heel lang voeteneind. De rugleuning is namelijk meestal in verschillende standen te plaatsen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld rechtop zitten als je een boek wilt lezen, of de leuning achterover of zelfs plat leggen om een middagdutje in de tuin te doen. Het lange voeteneind zorgt voor optimale ontspanning, want ook je benen rusten uit. Zoals ook bij de rest van de tuinmeubelen, krijg je bij het uitzoeken van een ligbed keuze uit verschillende opties. Houd je bijvoorbeeld niet van fel zonlicht in je gezicht? Ga dan voor een ligbed met zonnedak. Op die manier hoef je niet eens een hoed of zonnebril te dragen. Heb je een grote tuin en staat de zon steeds op een andere plek, dan is een ligbed met wieltjes handig. Door de wielen is het bed gemakkelijk te verplaatsen en zit je nooit lang in de schaduw. Je hoeft dus geen zonnestraal te missen. Tot slot zijn er verschillende soorten materialen om uit te kiezen, van kunststof tot aluminium. Zo is het ene materiaal eenvoudig schoon te maken en heb je bij het ander weer geen tuinstoelkussens nodig. Het is maar wat jij fijn vindt.


  Meer tuinmeubelen van Lidl

  Naast grote ligbedden zijn er bij Lidl nog meer mooie meubelen voor in de tuin te vinden. Denk bijvoorbeeld aan tuinstoelen waarin je rechtop zit. Dit is perfect voor wanneer je graag een avond barbecuet of met vrienden wil aperitieven en je een grote tuintafel hebt. Daarnaast is dit type tuinstoel inklapbaar of stapelbaar, waardoor je ze makkelijk kwijt kunt. En ook de barbecue zelf haal je gewoon bij Lidl. Neem dus snel eens een kijkje en ontdek hoe je heel voordelig jouw achtertuin klaarmaakt voor de zomer. Alleen nog wat vlees, een salade en een fles rosé erbij en je avond is compleet. Waar wacht je nog op?