De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Lattenbodems

2 producten

Met een goede lattenbodem lig je beter en bevorder je bijgevolg je nachtrust. De druk die je uitoefent als je op je matras ligt, wordt dankzij de flexibiliteit en veerkracht van de lattenbodem immers opgevangen en evenredig verdeeld. Bekijk hier ons volledige aanbod!

  Alle producten 2 / 2 producten

  Lattenbodems online kopen bij Lidl

  Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van een bed. Lattenbodems geven jou en je matras extra steun en zorgen ervoor dat je comfortabel ligt. Een goede lattenbodem hoeft helemaal niet duur te zijn. De bedbodems van Lidl combineren kwaliteit en comfort met een superscherpe prijs. Dat slaapt heerlijk!


  Wat doet een lattenbodem?

  De naam zegt het al: een lattenbodem is een bedbodem opgebouwd uit een frame met verschillende latten. Lattenbodems worden in een bedframe geplaatst, waarna de matras erop komt te liggen. De lattenbodem zorgt ervoor dat je gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, zodat je lichaam tijdens het slapen goed ondersteund wordt en je zalig kunt slapen.


  Een goede lattenbodem kiezen

  Het kiezen van een goede lattenbodem is van een aantal zaken afhankelijk. Over het algemeen geldt: hoe meer latten er in de lattenbodem zitten, hoe beter de ondersteuning is. Meer latten zorgen er namelijk voor dat het gewicht van je lichaam beter verdeeld wordt. De lattenbodems van Lidl bestaan uit minstens 28 flexibel geplaatste berkenhouten, verende deklatten. De lattenbodems zijn verkrijgbaar in twee formaten: 140 op 200 centimeter en 90 op 200 centimeter. Zoek je een lattenbodem voor je eenpersoonsbed? Dan heb je waarschijnlijk een lattenbodem van 90 x 200 cm nodig. Een tweepersoonslattenbodem is 140 x 200 cm of groter.


  Welke matras plaats je op de lattenbodem?

  Niet elke matras is geschikt om op een lattenbodem te plaatsen. Latex-, lucht- en watermatrassen zijn hier het meest geschikt voor. Een binnen- of pocketveringmatras kan alleen op een lattenbodem geplaatst worden, wanneer de lattenbodem meer dan 24 latten bevat. Dit komt omdat de veren in het matras tegendruk krijgen op de plaatsen waar de latten zich bevinden. De lattenbodems van Lidl bestaan uit 28 latten, en zijn daarmee ook een geschikte keuze wanneer je een binnen- of pocketveringmatras hebt of wilt.


  Verstelbare lattenbodem

  Naast vlakke lattenbodems, zijn er ook verstelbare exemplaren verkrijgbaar. Deze bedbodems kun je elektrisch of met de hand verstellen, zodat je bijvoorbeeld wat rechter zit in bed. Je kunt het hoofdeinde van de verstelbare lattenbodems van Lidl in dertien standen opklappen, zodat je comfortabel in bed kunt zitten. Een lattenbodem die verstelbaar is, is bijvoorbeeld erg handig voor mensen die graag lezen, televisie kijken of ontbijten in bed en daarbij iets rechter op willen zitten. Ook voor mensen die door maagproblemen iets rechter op moeten zitten is een verstelbare lattenbodem een uitkomst.


  Shop nu jouw bedbenodigheden bij Lidl

  Naast een nieuwe lattenbodem vind je bij Lidl nog veel meer om jouw bed helemaal af te maken. Zo vind je in ons ruime assortiment ook diverse matrassen, kussens en dekbedden. Bestellen in de Lidl-webshop gaat bovendien zeer eenvoudig en snel.