De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Koudschuimmatrassen

6 producten

Een koudschuimmatras heeft een open celstructuur waardoor warmte goed geventileerd wordt. Matrassen van dit type zijn uiterst geschikt voor zwaardere mensen. Bovendien hebben ze een levensduur tot 15 jaar. De iets hogere aankoopprijs ligt dus helemaal in lijn met de uitstekende kwaliteit. In de webshop van Lidl vind je verschillende matrassen met koudschuim, neem zeker eens een kijkje!

Alle producten 6 / 6 producten

Koudschuimmatras kopen?

Het grootste voordeel van een koudschuimmatras is dat de matras zich volledig aan je lichaams- en slaaphouding aanpast. Door de open structuur voert het vocht makkelijk af en stroomt lucht goed door. Jouw matras gaat daarom extra lang mee. De opbouw van de matrassen zorgt voor een drukverlaging op het lichaam. De hoge kwaliteit en de lage prijs van deze matrassen maakt dit een erg aantrekkelijke aankoop.


Koudschuim: beste matras voor rug- en zijslapers

De manier waarop je slaapt bepaalt welk soort matras het beste bij je past. Een koudschuimmatras is zeer geschikt voor mensen die op hun rug of zij slapen. De matras vormt zich naar je lichaam, waardoor je heerlijk ligt. Een andere keuze voor zijslapers en rugslapers is een gelschuimmatras. Slaap je op je buik? Kies dan voor een stevige, ondersteunende matras, zoals een pocketveringmatras.


Tips aankoop koudschuimmatras

Wanneer je een koudschuimmatras gaat kopen, moet je op een aantal zaken letten zoals de maat en hardheidsgraad. Laten we beginnen met de makkelijkste: de maat. Je matras moet perfect in je bed passen. Bij Lidl vind je zowel eenpersoons-koudschuimmatrassen als tweepersoonsmatrassen van koudschuim. Voor een eenpersoonsmatras kies je voor een koudschuimmatras van 90 x 200 cm of 90 x 210 cm. Tweepersoonsmatrassen vind je in de maten 140 x 200 cm, een twijfelaar, of 160 x 200 cm. Wil je graag heel veel eigen ruimte? Overweeg dan een matras met de afmeting 180 x 200 cm. Daarnaast kan je kiezen hoe hard de matras voor je moet zijn. De hardheid wordt aangegeven als H2, H3 of H4. Het is afhankelijk van je wensen en je lichaamsgewicht welke hardheid voor jou geschikt is.


Waarom een koudschuimmatras van Lidl?

De koudschuimmatrassen hebben een lange levensduur en zijn geschikt voor alle bedbodems, zelfs voor verstelbare bodems. De omtrek is afneembaar en op 60 graden wasbaar. Met de greepbanden aan de zijkanten verplaats je het matras eenvoudig. De koudschuimmatrassen van Lidl zijn al meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste uit de test' en 'Beste koop' door de Consumentenbond. Ook voor onze matrassen geldt uiteraard: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Toch op zoek naar een andere matras? In ons assortiment hebben we ook heel wat andere matrassen zoals; comfortmatrassen, pocketveringmatrassen en ook matrastoppers.