De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Koffiemachines

17 producten

Ben jij op zoek naar het per-fécte kopje koffie? Op Lidl.be zit je goed! Van espressomachines en traditionele koffiezetapparaten tot heuse, volautomatische koffiemachines, bij Lidl vind je ze stuk voor stuk aan een héle straffe prijs-kwaliteitsverhouding. En of je 't nu houdt op één kopje espresso 's ochtends vroeg, of je je doorheen de dag van koffie naar koffie begeeft, in ons aanbod vind je gegarandeerd wat je zoekt. Neem snel een kijkje!

Alle producten 17 / 17 producten

Voor wie is welke koffiemachine geschikt?

Een snelle kop koffie in de ochtend, een middagbezoekje van familie of zelfs een digestieve espresso na de maaltijd: verschillende behoeften vereisen verschillende koffiemachines. Sommige vereisen een extra koffiemolen of reeds gemalen bonen, terwijl andere zich kenmerken door hun snelheid en eenvoud. Veel voorkomende modellen zijn onder meer:

  • Klassieke filterkoffiemachines
  • Moderne capsule-, pad- of schijfmachines
  • Traditioneel Italiaanse portafiltermachines
  • Snelle espressomachines
  • Allround volautomatische koffiemachine

Handige koffieaccessoires

Als je geen grote machine in je keuken wilt hebben, kun je met de juiste accessoires toch heerlijke koffie bereiden. Koffiemolens zorgen voor vers, geurig poeder dat je ook in een espressomachine kunt gebruiken. Melkopschuimers zijn daarnaast los verkrijgbaar. Handige functies van de koffiemachine zijn onder andere een automatische uitschakeling en een warmhoudfunctie. De automatische uitschakeling voorkomt oververhitting van de drank en bespaart elektriciteit, terwijl de warmhoudfunctie ervoor zorgt dat de koffie niet afkoelt. Alternatief kun je een thermosfles gebruiken om de koffie warm te houden en te voorkomen dat de smaak verandert door constante hitte.