De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Kerstverlichting

2 producten

Tijdens de kerstperiode kan je niet zonder toffe kerstverlichting. Met de juiste kerstlichtjes voor binnen en buiten haal je zo de kerstsfeer in huis. Denk aan kerstverlichting voor in je kerstboom of aan leuke verlichte decoraties zoals rendieren, kerstmannetjes, of andere decoratieve accessoires. Bij Lidl zit je goed voor al je kerstverlichting, en natuurlijk zijn onze prijzen tijdens het feestseizoen helemaal top. Neem snel een kijkje in ons aanbod en laat je huis stralen!

  Alle producten 2 / 2 producten

  Kerstverlichting en kerstlampjes bij Lidl

  Tijdens de kerstperiode kan je gewoonweg niet zonder de nodige kerstverlichting. Met de juiste kerstlichtjes verspreid over je interieur en stralende kerstverlichting voor buiten. Zo haal je de kerstsfeer in een-twee-drie in huis. Denk maar aan lichtsnoeren in je kerstboom, of aan leuke verlichte decoratiestukken zoals rendieren, kerstmannetjes of andere decoratieve accessoires. Voor al je kerstverlichting zit je bij Lidl helemaal goed. En uiteraard profiteer je ook tijdens het gezelligste feest van het jaar van onze onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Neem snel een kijkje in ons aanbod!


  Kerstverlichting voor buiten

  Om helemaal in de kerstsfeer te komen, mogen kerstverlichting en kerstlampjes natuurlijk niet ontbreken op je lijstje voor de feestdagen. Ontdek ons uitgebreid assortiment aan kerstverlichting, kerstverlichting op batterijen en LED-kerstverlichting, voor zowel binnen als buiten.

  Wij hebben alles in huis om je woning om te toveren tot een winter wonderland.


  Kerstverlichting voor binnen

  Laat de gezelligheid van de feestdagen je woning verlichten met onze kerstverlichting voor binnen. Transformeer je living en je hele huis tot een gezellige en feestelijke ruimte.


  Tips voor jouw kerstverlichting

  Hoe kan ik mijn kerstverlichting het beste opbergen na de feestdagen?

  Wikkel je kerstverlichting voorzichtig op, dit kan op een stuk karton of een haspel, om knopen te voorkomen. Bewaar ze op een koele droge plaats. Zo kunnen ze het volgende jaar weer de boom in.

  Als je kerstverlichting op batterijen hebt, vergeet dan niet om je batterijen te verwijderen voordat je deze opbergt. Dit helpt niet alleen om de levensduur van de batterijen te verlengen, maar voorkomt ook mogelijke lekkage die de kerstverlichting kan beschadigen.