De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Kerstverlichting

18 producten

Tijdens de kerstperiode kan je gewoonweg niet zonder de nodige kerstverlichting. Met de juiste kerstlichtjes verspreid over je interieur en stralende kerstverlichting voor buiten wordt het pas echt geest. Zo haal je de kerstsfeer in een-twee-drie in huis. Denk maar aan lichtsnoeren in je kerstboom, of aan leuke verlichte decoratiestukken zoals rendieren, kerstmannetjes of andere decoratieve accessoires. Voor al je kerstverlichting zit je bij Lidl helemaal goed. En uiteraard profiteer je ook tijdens het gezelligste feest van het jaar van onze onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Neem snel een kijkje in ons aanbod!

  Kerstverlichting en kerstlampjes bij Lidl

  Om helemaal in de kerstsfeer te komen, mogen kerstverlichting en kerstlampjes natuurlijk niet ontbreken op je lijstje voor kerst. Ontdek ons uitgebreid assortiment aan kerstverlichting, kerstverlichting op batterijen en LED-kerstverlichting, voor zowel binnen als buiten. We hebben alles in huis om je woning om te toveren tot een winter wonderland.


  Kerstverlichting voor buiten

  Onze kerstverlichting voor buiten zorgt voor een extra lichtpuntje tijdens de donkere winterdagen van de feestdagen. Van fonkelende kerstslingers met licht tot fantasierijke ledfiguren voor in de tuin. De kerstverlichting voor buiten is ontworpen om de winterse elementen te trotseren, zodat je zonder zorgen kunt genieten van feestelijke buitenverlichting rondom heel je huis.


  Kerstverlichting voor binnen

  Laat de gezelligheid van de feestdagen je woning verlichten met onze kerstverlichting voor binnen. Transformeer je leefruimte en je hele huis tot een gezellige feestelijke omgeving.


  Tips voor jouw kerstverlichting

  Hoe kan ik mijn kerstverlichting het beste opbergen na de feestdagen?

  Wikkel je kerstverlichting voorzichtig op, dit kan op een stuk karton of op een haspel, om knopen te voorkomen. Bewaar de verlichting op een koele, droge plaats. Zo kunnen ze het volgende jaar weer de boom in.

  Als je kerstverlichting op batterijen hebt, vergeet dan niet om je batterijen te verwijderen voordat je deze opbergt. Dit helpt niet alleen de levensduur van de batterijen te verlengen, maar voorkomt ook mogelijke lekkage die de kerstverlichting kan beschadigen.