De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Lagerschoolkinderen kunnen al eens met vieze kleren thuiskomen. Bovendien groeien ze ook snel, waardoor je maar beter een uitgebreide kleerkast voorziet. Bij Lidl kan je gelukkig goedkope, kwalitatieve kinderkleding voor jongens online kopen. Dat bespaart je meteen ook het gedoe van pashokjes en talloze winkelbezoekjes.

-10% op alles via code SHOP10

    Jongenskleding online kopen bij Lidl

    Kinderkleding moet van hoge kwaliteit zijn, maar liefst niet te duur. Ze groeien zo snel uit hun kleren en door wild te ravotten of minder proper te eten, zijn de kleren ook vaak vies en sneller versleten. Daarom is het belangrijk dat kinderkleding stevig, van hoge kwaliteit en redelijk geprijsd is. Deze kenmerken vind je allemaal terug in het assortiment jongenskleding in de Lidl-webshop.


    Kleding voor jongens in maat 122 tot 164

    Vooral voor jongens tussen 7 en 12 jaar oud is het belangrijk dat de kleren stevig, onderhoudsvriendelijk maar ook hip zijn. In onze webshop vind je de T-shirts, broeken, kousen en andere kleding voor elk seizoen voor deze leeftijdsgroep, van maat 122 tot maat 164. Bestel de jongenskleding gewoon bij je thuis en ontvangen ze binnen enkele werkdagen. Er zijn ook regelmatig niet te missen aanbiedingen die de kinderkleding nog goedkoper maken!