The browser is not supported
   To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

   Heggen-, takken- & snoeischaren

   3 producten

   Als je een tuin met heel wat planten, hagen, struiken of bomen goed wilt onderhouden, dan kan je niet zonder een (elektrische) heggenschaar, takkenschaar of snoeischaar. Wil je gras dat dicht tegen een boom of perk ligt kort houden, kies dan voor een bosmaaier. in de Lidl-webshop vind je al deze toestellen, bovendien aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

   Snoeischaar kopen? Van heggenschaar tot hoogsnoeier

   Met snoeischaren wordt het onderhouden van je planten, bomen of heg een gemakkelijk klusje. En omdat je natuurlijk niet voor elke tak, bloem of heg dezelfde snoeischaar kunt gebruiken, vind je in de Lidl-webshop verschillende exemplaren. Zo vind je heel gemakkelijk de juiste schaar voor jouw tuinklus. Kom je ook eens kijken welke heggenscharen Lidl in huis heeft?


   Snoeischaren & takkenscharen voor kleine klussen

   Bij klein snoeiwerk kun je denken aan planten, bloemen en jonge bomen. Hiervoor gebruik je een kleine snoeischaar of takkenschaar. Deze snoeischaren liggen stevig in de hand. Bovendien ga je hiermee heel precies te werk. Met dit tuingereedschap knip je dus exact de juiste takken weg. Takken op hoogte? Dan kun je een telescopische takkenschaar kopen. Snoeien is belangrijk om te zorgen dat je planten mooi groeien. Houd ze mooi in model door wat lengte weg te knippen zodat ze mooi bloeien. Heb je bijvoorbeeld een rozenplant, dan krijg je door te snoeien juist meer rozen. Wees dus vooral niet bang om af en toe eens de snoeischaar tevoorschijn te halen. En wat dacht je van het perfectioneren van je grove werk? Heb je bijvoorbeeld de heg gesnoeid maar zie je later toch nog een paar takjes uitsteken? Dan heb je dit met een heggenschaar snel bijgewerkt. Ook de randen van je grasperk bijwerken kan met een grote schaar, wanneer je weer eens met een grasmaaier of verticuteermachine in de weer bent geweest. Zo zet je de puntjes op de i en is je werk echt af.


   Grof snoeiwerk: elektrische heggenscharen of accutakkenzaag

   Ook het snoeien van grote hagen, struiken en bomen doe je met behulp van de snoeischaren van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan een takkenzaag waarmee je een dikke tak doorzaagt. Voor alles is een oplossing. Een grote haag langs je tuin bijwerken doe je liever niet door alles met de hand te knippen. Dit kost namelijk onnodig veel tijd en moeite. Je kunt dan beter een elektrische heggenschaar gebruiken. Hiermee heb je binnen de kortste keren de haag mooi recht en strak. Op die manier heb je maar één ochtend nodig om je volledige achtertuin bij te werken. Zo zit je enkele uren later alweer heerlijk ontspannen op je tuinstoel of maak je de barbecue gereed. Want het is natuurlijk wel zo fijn om nog even van je werk te genieten Kan jij ook nog wel een snoeischaar, takkenschaar of heggenschaar gebruiken? Neem dan een kijkje in de webshop van Lidl. Hier haal je ze tegen scherpe prijzen en krijg je de beste kwaliteit.