De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Grasmaaiers

20 producten

Wil je een mooi groen en strak gemaaid gazon? Dan kunnen een goede grasmaaier en verticuteerder het verschil maken. In de Lidl-webshop vind je beide machines, bovendien aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

-10% op alles via code 10SHOP

Grasmaaiers en verticuteermachines online kopen bij Lidl

Met grasmaaiers en verticuteermachines zorg je ervoor dat je tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Omdat de meeste mensen wel een stukje gras in de achtertuin hebben, is er bij Lidl heel wat tuingereedschap verkrijgbaar. Weet je nog niet precies welke machines je het beste kunt gebruiken voor jouw tuin? Wij geven je graag wat extra informatie zodat jij straks gemakkelijk een keuze maakt en je grasperk er weer netjes bij ligt.


Grasmaaiers: verschillende uitvoeringen

Grasmaaiers zijn er in allerlei soorten en maten. De populairste grasmaaiers blijven de elektrische grasmaaier en de grasmaaier op benzine. Deze hebben namelijk het perfecte formaat voor wie een niet al te groot oppervlak hoeft te maaien. Je duwt het toestel met de hand vooruit en het verdere werk doet hij zelf. Daarnaast berg je deze grasmaaiers dankzij hun compacte formaat ook gemakkelijk op. Zo verlies je niet al te veel ruimte in je tuinhuis. De werkbreedte verschilt wel per grasmaaier. Dus wanneer je hier speciale wensen voor hebt, is het handig om daar goed op te letten bij je aankoop. Verder zijn deze maaiers ook naar eigen wens in te stellen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf op welke stand je de maaihoogte zet. Houd je van korte en strakke gazons waarnaar je voorlopig geen omkijken meer hebt of mag het voor jou wel iets langer blijven? En als je liever niet zelf aan het werk gaat, doet een robotmaaier het voor jou.


Een nette tuin met een verticuteermachine

Iedereen weet wel dat je gras met enige regelmaat moet maaien als je graag een mooi verzorgde tuin hebt. Maar: wat is verticuteren? En waarom is het belangrijk? Verticuteren is het verwijderen van mos en ander onkruid. Dit bedekt namelijk de grond wanneer je er niets aan doet. Maar wanneer je een verticuteerder of cultivator gebruikt, zorg je ervoor dat lucht, water en voedingsstoffen de bodem weer bereiken. Hierdoor blijft je gras overal mooi groen en ziet het er gezond uit. Een kleine moeite voor een mooi resultaat dus. Bovendien is een nieuwe verticuteermachine voor een verrassend lage prijs bij Lidl te verkrijgen. Daarnaast zijn ze heel compact. Budget en ruimte in je tuinhuis vormen dus geen euvel voor dit handige apparaat. Geniet jij ook graag het hele jaar door van een strak, kort en groen gazon? Investeer dan in het tuingereedschap van Lidl. Hier vind je overigens ook bladblazers en -zuigers, heggenscharen en meer handige artikelen. Zo helpen wij je graag om jouw tuin na elke lange winter weer helemaal zomerklaar te maken en deze bovendien te onderhouden. Wanneer je in het weekend lekker in je tuinstoel zit, geniet je dus telkens weer van een prachtig uitzicht.