The browser is not supported
   To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

   Gelschuimmatrassen

   3 producten

   Een gelschuimmatras zorgt voor een optimale warmteafvoer en vochtregulatie en heeft een drukverlagend effect. Dat leidt tot een erg zacht gevoel als je erop ligt. Gelschuim wordt vaak gecombineerd met andere materialen, zoals koudschuim. Zo heb je het beste van de twee. In de webshop van Lidl vind je verschillende matrassen met (deels) gelschuim, neem hieronder zeker eens het aanbod door!

   WonenWonen

    Gelschuimmatras kopen?

    Ben jij op zoek naar een matras die zich aanpast aan de vormen van je lichaam? Dan is een gelschuimmatras iets voor jou! Deze matrassen hebben een open celstructuur en een toplaag van sponsachtig gelschuim, waardoor ze zacht en soepel aanvoelt. Bovendien zorgt de matras voor een constante bloedsomloop. Het verlaagt namelijk de druk op het lichaam, doordat het gelschuim zich naar het lichaam vormt.


    Gelmatrassen voor rug- en zijslapers

    Rugslapers hebben voldoende ondersteuning nodig, maar de matras moet ook soepel genoeg zijn. De ruggenwervels moeten in hun natuurlijke houding blijven. Hierdoor is een gelmatras ideaal voor mensen die op hun rug slapen. Een gelschuimmatras is ook een perfecte matras voor zijslapers. Doordat het zich naar je lichaam vormt, hebben je schouders en heupen voldoende ruimte. Daarnaast hebben sommige matrassen speciale versterkte schouder- en bekkenzones.


    Waarom een gelmatras van Lidl?

    De gelmatrassen van Lidl zijn beschikbaar in diverse maten. Of je nu op zoek bent naar een eenpersoonsmatras met gelschuim of een matras van 140x200cm, bij Lidl vind je het juiste formaat voor jouw bed. Alle gelmatrassen zijn voorzien van absorberende en vochtregulerende materialen. Zo slaap je heerlijk met voldoende ventilatie en vochttransport in je matras. Een ander voordeel is dat de omtrek afneembaar is door de 4-zijdige rits. Deze is wasbaar op 60 graden. En niet te vergeten: de matrassen van Lidl zijn van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs.