The browser is not supported
     To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

     Elektrische fietsen

     2 producten

     Elektrische fietsen of e-bikes zijn intussen niet meer weg te denken uit het wegverkeer. Zeer logisch ook, want fietsen met een elektromotor combineert de voordelen van fietsen met het gemak van een gemotoriseerde aandrijving. Voor elke toepassing - of het nu gaat om woon-werkverkeer, je wekelijkse boodschappen of langere fietstochten in het weekend - is er de juiste fiets met motorondersteuning.

      Elektrische fiets of e-bike online kopen

      Een elektrische fiets aankopen is een goed idee voor velen onder ons. Je kan er langere afstanden moeiteloos mee overbruggen, raakt gemakkelijker op je eindbestemming (zonder te zweten!) en verplaatst je op een milieuvriendelijke wijze. Een gemotoriseerde fiets biedt dus heel wat voordelen. Twijfel je nog vanwege de aankoopprijs? Dan zit je goed bij Lidl, want in onze webshop vind je een mooi aanbod aan budgetvriendelijke elektrische fietsen.


      Wat zijn de voordelen van elektrische fietsen?

      Elektrische fietsen worden steeds populairder - en daar zijn verschillende redenen voor. Vooral voor langere afstanden of een uitdagender parcours is de aandrijving met elektromotor een grote troef. Je kan ook zwaardere ladingen zoals weekboodschappen makkelijker vervoeren met een e-bike dan met een gewone fiets. Ook oudere mensen of mensen die minder sportief zijn, kunnen mobiel blijven met een elektrische fiets zonder dat ze een rijbewijs nodig hebben. In vergelijking met een auto of brommer is een elektrische fiets een pak milieuvriendelijker, omdat er geen schadelijke uitstoot is. Hét vervoersmiddel van de eeuw dus!


      Elektrische fiets met middenmotor of voorwielmotor?

      De aandrijving van een e-bike met middenmotor bevindt zich centraal in het kader, waardoor de fiets stabieler en krachtiger is en een natuurlijkere rijervaring biedt. Zo profiteer je van een uitstekende wendbaarheid, zowel voor korte trajecten in de stad als voor lange afstanden op heuvelachtig terrein. Een centrale motor is overigens ook stiller dan een voorwiel- of achterwielmotor. Elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn dan weer voordelig als het op budget aankomt, en ook deze fietsen zijn een comfortabel en duurzaam transportmiddel. Welke e-bike je ook verkiest, neem zeker eens een kijkje in de Lidl-webshop!