De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Droogrekken

9 producten

Of je nu op zoek bent naar een compact droogrek voor binnen of een robuuste droogmolen voor buiten in de tuin, bij Lidl vind je alles wat je nodig hebt om je was snel en eenvoudig te laten drogen.

  Alle producten 9 / 9 producten

  Droogrekken en droogmolens online kopen bij Lidl.be

  Ruimtebestparend drogen met droogrekken

  Ontdek onze selectie droogrekken die ideaal zijn voor gebruik binnenshuis. Deze ruimtebesparende oplossingen zijn perfect voor kleine ruimtes zoals appartementen of bijkeukens. Met diverse formaten en ontwerpen, waaronder inklapbare modellen en rekken met meerdere niveaus, vind je bij Lidl het perfecte droogrek dat past bij jouw huishouden.

  Efficiënt drogen in de buitenlucht met een droogmolen

  Geniet van de frisse lucht terwijl je was buiten droogt op een van onze droogmolens. Onze robuuste en duurzame droogmolens zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis en bieden voldoende ruimte om meerdere kledingstukken tegelijkertijd op te hangen. Met een eenvoudig te gebruiken ontwerp en verstelbare hoogtes, maken onze droogmolens het drogen van je wasgoed een fluitje van een cent.