De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Douchesets

13 producten

Op zoek naar een douchekop, doucheslang of douchezuil? Zoek niet verder! In de Lidl-webshop vind je een goedkoop en divers aanbod. Denk maar aan een douchekop met verschillende soorten stralen, met ledlichten of met temperatuurweergave. Een douche nemen wordt dankzij deze toebehoren een nog aangenamere ervaring!

  Alle producten 13 / 13 producten

  "Douchekoppen & -accessoires online kopen bij Lidl

  Niets heerlijker dan langzaam wakker te worden onder een warme douche. Douchekoppen zijn bepalend voor jouw douchebelevenis thuis. De mogelijkheden zijn zeer divers. Bij Lidl koop je voordelig allerlei toebehoren voor douches. Douches: we houden ervan! Gemiddeld staan we een minuut of negen onder de douche. In bijna alle badkamers is een douche geïnstalleerd; zelfs in de meest compacte ruimtes is er plaats voor een. Of je thuis nu een douchebak met douchegordijn hebt of een grote inloopdouche: er is altijd ruimte voor een luxueuze douchekop. Een royale douche-ervaring hoeft overigens niet veel te kosten, bij Lidl koop je kwalitatieve douches met diverse functionaliteiten en mogelijkheden voor een scherpe prijs.


  Verschillende straalstanden

  Douches met verschillende straalsoorten bieden voor ieder wat wils onder de douche. Houd jij meer van een subtiele schuimstraal of juist van een krachtige massagestraal? Met een multifunctionele douchekop kun je alle kanten op. De regenstraal is vaak favoriet: krachtig, bruisend en breed; zodat je hele lijf nat wordt als je onder de douche staat. Ook de mengstraal wordt vaak gebruikt: deze mixt de regenstraal met een iets zachtere straal, zoals de schuimstraal. Houd je meer van een stevige waterstraal? Een massagedouchekop kenmerkt zich door de stand van een geconcentreerde waterstraal. Wanneer je last hebt van vastzittende spieren, kan het helpen om met een warme handdouche de spieren losser te krijgen. Met de stand waterval, sta je onder een lekker zware waterstraal. Er zijn ook douchekoppen met een waterbesparende inzet. Daar merk je niets van tijdens het douchen, maar het scheelt wel in de portemonnee!


  Toebehoren voor douches

  Een oude doucheslang kan door verkalking gaan lekken. Is de slang aan vervanging toe? Bij Lidl vind je diverse universele doucheslangen voor kleine prijsjes, die passen op gangbare douchekoppen en kranen. Bij de aanschaf van een nieuw exemplaar is het slim om op een aantal zaken te letten. Is de slang bijvoorbeeld voorzien van een waterbesparende inzet? Dat scheelt namelijk in de portemonnee. Kijk ook naar de lengte van de slang; een doucheslang van 200 centimeter biedt bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid dan een korter model. Bevestig je de slang aan een glijstang in de douche? Dan komt de lengte ook van pas om de douchekop op elke gewenste hoogte vast te kunnen zetten."