De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Deurmatten

7 producten

Als je een eindje buiten hebt gewandeld, kan er best wat vuil aan je schoenen hangen. Leg daarom een deurmat aan je buitendeur(en), zo komt er minder vuil in je huis terecht. Een trapmat zorgt dan weer voor meer grip op de treden en verkleint de kans op nare ongevallen. Bovendien kan zo’n trapmat ook een mooie aanvulling zijn op je interieur. Ook met tapijt geef je een ruimte meer karakter. Het zorgt voor een warme en gezellige indruk. Op Lidl.be vind je deurmatten, trapmatten en tapijten in verschillende maten en kleuren

Alle producten 7 / 7 producten

Betaalbare tapijten, deurmatten en trapmatten op Lidl.be

Bij Lidl vind je verschillende vloerkleden, tapijten, deurmatten en trapmatten tegen scherpe prijzen. Tapijten voegen warmte en comfort toe aan je kamer, zorgen voor geluidsisolatie en creëren een gezellige sfeer. Een vloerkleed voor in de woonkamer moet daarom aantrekkelijk ogen en tegelijkertijd gezellig en robuust zijn.


Laagpollige en hoogpollige tapijten

Bij de keuze van het perfecte tapijt draait het niet alleen om stijl, maar ook om het creëren van een warme, knusse sfeer.

Laagpollige tapijten zijn makkelijk proper te houden en zijn strak in design. Hoogpollige tapijten bieden dan weer die extra gezelligheid, maar vragen wat meer onderhoud.

Laat je ruimte tot leven komen met de verschillende texturen, kleuren en patronen die zowel onze laag- als hoogpolige tapijten te bieden hebben.


Een tapijt voor in elke ruimte

Of je nu op zoek bent naar een gezellig kleed voor de woonkamer, een elegant tapijt voor de slaapkamer, een tapijt voor onder je bureau of een kleurrijk tapijt voor de kinderkamer, wij hebben het allemaal. Onze tapijten zorgen voor het ultieme comfort onder je voeten.


Combineer je tapijt met andere woonaccessoires om van elke ruimte in huis een plek te maken die aansluit bij jouw stijl.


Deurmatten online kopen

Onze deurmatten zijn niet alleen functioneel, ze verwelkomen jou en je gasten met een vleugje klasse. Kies uit verschillende maten, kleuren en patronen die perfect aansluiten bij de stijl van jouw huis.


Trapmatten: veilig de trap op

Of je nu een open trap in de woonkamer hebt of een functionele trap in de hal, onze trapmatten voegen niet alleen grip toe aan de treden maar dragen ook bij aan de esthetiek van je interieur. Beschikbaar in diverse materialen en kleuren, onze trapmatten bieden comfort bij elke stap en beschermen je trap tegen slijtage.


Veelgestelde vragen rond tapijten

Hoe houd ik mijn tapijt schoon?

Regelmatig stofzuigen om vuil en stof uit het tapijt te verwijderen. Periodiek kan je het tapijt diep reinigen met een tapijtreiniger of deze laten schoonmaken door een gespecialiseerde firma.


Rode wijn op je tapijt?

Rode wijnvlekken in het tapijt zijn een nachtmerrie. Je moet snel handelen. Een goede truc is om de vlek ommiddelijk te bestrooien met zout, zodat de vloeistof geabsorbeerd wordt. Veeg het zout vervolgens voorzichtig weg en behandel de vlek met koud water en mild schoonmaakmiddel


Koffie op je tapijt?

Koffievlekken op je tapijt kunnen ook een echte uitdaging zijn, vooral als je tapijt een lichte kleur heeft. Dep de vlek snel met een absorberende doek zonder te wrijven. Daarna kun je de vlek behandelen met een mengsel van water en afwasmiddel. Bij hardnekkige vlekken helpt een speciale reiniger