De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Cirkelzagen

20 producten

Een cirkelzaag is een erg handige zaagmachine om stukken van verschillende materialen mee af te zagen. Wanneer je kiest voor een cirkelzaag met tafelblad ben je verzekerd van een iets krachtiger model, terwijl een handcirkelzaag op basis van een accu je het voordeel oplevert dat je mobieler bent. Op Lidl.be vind je beide soorten modellen, uiteraard aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Alle producten 20 / 20 producten

Cirkelzagen en handcirkelzagen online bij Lidl

Cirkelzagen maken het heel gemakkelijk om je hout netjes te zagen. Hiermee maak je namelijk kaarsrechte lijnen en krijg je gegarandeerd een perfect resultaat. Daarnaast zijn bij een cirkelzaag de zaagdiepte en zaaghoek vaak gemakkelijk in te stellen. Dit geeft jou de volledige controle over je werk. Ook geïnteresseerd in een goede cirkelzaag? Bekijk dan eens ons aanbod.


Geschikte cirkelzagen voor iedere klusser

Wanneer je een nieuwe cirkelzaag zoekt, ben je bij Lidl aan het juiste adres. Hier kies je als hobbyklusser bijvoorbeeld voor een voordelig exemplaar. Maar gebruik je je zaag vaker en wil je het wat professioneler aanpakken, dan zijn er ook luxere varianten te vinden. Voorop staat dat je met elke cirkelzaag gemakkelijk en netjes werkt. Dit komt onder andere door de laserlijn van de handcirkelzaag die op het hout te zien is. Zo maak je heel precies de lijn die je wilde maken. Verder is de zaagdiepte in te stellen, maar let wel even op de maximale diepte. Wanneer je namelijk dikke stukken hout wilt zagen, heb je ook meer zaagdiepte nodig.


Draadloze cirkelzagen met accu

Wanneer je een nieuwe cirkelzaagmachine aanschaft, kun je voor een exemplaar met accu kiezen. Dit betekent dat je de zaag van tevoren op moet laden. Het grote voordeel is dat je daarna snoerloos aan het werk gaat. Je hoeft dus niet in de buurt van een stopcontact te zijn of een verlengsnoer aan te schaffen voor je klus. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld in een nieuw huis klust of graag in de tuin staat met lekker weer. Je kunt door de accu namelijk overal aan de slag. Na gebruik laad je de accu op en is je gereedschap weer klaar voor de volgende keer.


Zaagbladen en andere extra's

Afhankelijk van wat en hoe je wilt zagen, gebruik je verschillende zaagbladen. Het is handig om een paar basisvarianten in huis te halen, zodat je voorbereid bent op standaard klussen. Zo kun je direct aan de slag wanneer er wat moet gebeuren hoef je niet te wachten tot je naar de winkel kunt voor een nieuw zaagblad. Let voor de aanschaf van bijpassende zaagbladen wel even op de grootte. Je kunt namelijk niet zomaar elk blad in combinatie met je nieuwe cirkelzaag gebruiken. Wil je deze meteen aanschaffen, kijk dan in onze webshop eens bij de overige zagen en toebehoren. Daarnaast zijn er ook nog andere zaken die je aan kunt schaffen. Denk bijvoorbeeld aan stofafzuiging die op je zaag aan te sluiten is. Zo blijft het huis schoner wanneer je binnen staat te klussen. Direct je hele klusschuur compleet maken? Bekijk dan ook eens de rest van het elektrisch gereedschap. Hier vind je onder andere schuurmachines, accuboren en decoupeerzagen. Zo is elke klus te klaren met een beetje hulp van Lidl.