The browser is not supported
         To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

         Bladblazers & -zuigers

         1 product

         Heb je in en om je tuin heel wat bomen staan, dan vind je tijdens de herfstmaanden wellicht een pak bladeren op de grond. Met een bladblazer blaas je de bladeren in geen tijd op een hoopje. Vervolgens gebruik je een bladzuiger om ze makkelijk weg te halen. in de Lidl-webshop kan je beide toestellen kopen - met of zonder accu - en dat aan de beste prijs-kwaliteitverhouding!

          1. Rendered: 2021-09-20T01:15:06.000Z
           PARKSIDE® Accubladblazer »PLBA 20-Li A1«, 20 V
           (8)

           PARKSIDE® Accubladblazer »PLBA 20-Li A1«, 20 V

           Luchtsnelheid: max. 320 km/u
           Accu en snellader niet meegeleverd

           17.99
           online beschikbaar
          Alle producten 1 / 1 product

          Bladblazers en -zuigers: nooit meer harken


          Het herfstseizoen heeft voor veel mensen een speciale aantrekkingskracht. De temperaturen zakken langzaam, het bos schittert in felle kleuren en de bomen verliezen hun bladeren. De afgevallen bladeren kunnen dan wel een mooi kleurentapijt vormen, ze houden ook gevaar in. Bij regen of sneeuw worden de bladeren snel een gevaarlijke glijbaan waarop je makkelijk uitglijdt. Om die reden zijn huiseigenaren wettelijk verplicht om de bladeren van de voetpaden voor hun huis te verwijderen. Met een bladzuiger of -blazer van de Lidl-webshop kun je afgevallen bladeren in de toekomst moeiteloos weghalen, en hoef je niet meer met de hand te harken of te borstelen.


          Wat is het verschil tussen een bladzuiger en een bladblazer?


          Een bladblazer - what's in a name - blaast bladeren samen op een hoopje zodat je ze nadien makkelijk kan opzuigen of weghalen. Het snelle en efficiënte alternatief voor de traditionele bladhark. Een bladzuiger zuigt bladeren op en vangt deze op in een container. Zo kan je ze eenvoudig weggooien op de composthoop of in de GFT. Met een bladblazer -en zuiger verwijder je dus heel eenvoudig droge bladeren vanop je gazon of voetpad.


          Accubladblazer of benzinebladblazer


          In het assortiment in de Lidl-webshop vind je zowel bladblazers op accu als bladblazers op benzine. Het grote voordeel van deze op accu is dat er geen verlengsnoeren in de weg zitten, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. De benzinebladblazers zijn dan weer enorm krachtig en dus beter geschikt voor middelgrote tot grote oppervlakten. Blader naar hartenlust in onze online shop en bestel het juiste tuingereedschap voor een professionele verzorging van jouw groene oase! Profiteer van onze onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding.