De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Moestuin & beplanting

47 producten

Een tuin is niet compleet zonder de nodige tuindecoratie. Daarbij gaat het in de eerste plaats uiteraard om bloempotten en bloembakken. Zij zorgen voor de nodige kleuren en geuren, eventueel ook binnen in huis. in de Lidl-webshop vind je een divers aanbod, goedkoop bovendien!

Alle producten 24 / 47 producten

Bestel nu bloembakken in de Lidl-webshop en start meteen met planten

Bij Lidl vind je naast tuinmeubelen en loungemeubelen ook een enorm aanbod aan tuindecoratie. In onze webshop vind je alles voor je tuin of balkon. Van vuilnisbakbekleding tot bloembakken en bloementrappen, van pergola’s en partytenten tot waterornamenten, van werktafels tot beeldhouwwerken. Hier vind je prachtige stukken die niet in jouw tuin mogen ontbreken.


Tuindecoratie en vuilnisbakbekleding van Lidl voor je buitenruimte

Bij Lidl ontdek je hoe veelzijdig een plantenbak kan zijn. Je vindt bij ons plantenbakken in een heleboel verschillende modellen. Onze bloementrap past op het gras, tegen de muur van je huis of in een hoek. Ook bloembakken zijn bij ons in verschillende vormen verkrijgbaar, en zowel van kunststof als van hout. En dan heb je ook nog bloempotten en bloemtrappen. Als je in de tuin werkt, kan je dat doen aan onze mooie en praktische oppottafels. Je vindt het allemaal in de webshop. En om ervoor te zorgen dat je vuilnisbakken opgaan in je mooie tuin, bieden we bekleding aan. De bekleding voor vuilnisbakken van Lidl gaat helemaal op in de omgeving. Bestel je vuilnisbakbekleding nu online en verberg je vuilnisbak uit het zicht. Bezoek ook de Facebook-pagina van Lidl en bekijk nieuwe aanbiedingen en acties, voor je tuin en zoveel meer.