De browser wordt niet ondersteund
Om de website correct weer te geven, moet je een van de volgende browsers te gebruiken.OpgeletGelieve je browser te updaten. Als je met deze browser verder gaat, kan het dat je winkelervaring niet optimaal is.

Elektrisch gereedschap

577 producten

Doe het zelf met powertools, oftewel elektrisch gereedschap. Voor de iets grotere of stevigere klussen kan elektrisch gereedschap een grote hulp zijn. Of je nu moet boren, zagen, schuren of met perslucht wilt werken: wij hebben er het materiaal voor, aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding bovendien. Ontdek onze machines en apparaten en ga ermee aan de slag!

Alle producten 216 / 577 producten

Elektrische gereedschap online kopen bij Lidl.be

Boren, slijpen, zagen, frezen of schroeven, met elektrisch gereedschap wordt doe het zelven in en om het huis een fluitje van een cent. Maar welke verschillende soorten elektrisch gereedschap zijn er eigenlijk? Voor welke klusjes zijn ze geschikt? En waarop moet je letten bij het kiezen van het juiste gereedschap voor je eigen werkplaats?

Kwalitatief elektrisch gereedschap zorgt voor een mooier eindresultaat. Hierdoor lijkt het alsof het werk door een echte professional is uitgevoerd en werk je bovendien sneller. Bij Lidl vind je goedkoop gereedschap voor elke klus.


Alle soorten elektrisch gereedschap op een rijtje;


Wat is elektrisch gereedschap?

Elektrisch gereedschap is handgereedschap dat door een elektrische motor wordt aangedreven, waardoor het werk veel makkelijker wordt. De vereiste stroom kan op twee manieren aan de motor worden geleverd: door een rechtstreekse aansluiting via het stopcontact of via een accu.


Waarop moet je letten bij het aankopen van elektrisch gereedschap?

Ben je van plan om iets van elektrisch gereedschap aan te kopen voor je kluswerk dan hou je best rekening met volgende zaken;

  • soort klus: naargelang de aard van de klus is krachtiger en groter gereedschap nodig
  • vermogen; dient traploos te zijn of in ieder in zo veel mogelijk trappen instelbaar zijn. Op die manier kan je ook fragielere klussen afwerken of elektriciteit besparen
  • levensduur: hoe lang je apparaat meegaat wordt vaak aangegeven door de garantieduur. Andere indicaties zijn duurzame materialen zoals roestvrij staal
  • hanteerbaarheid: ergonomie van het toestel is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van elektrisch gereedschap. Let op de afmetingen en gewicht van het gereedschap. Zo wordt elke klus een stuk aangenamer


Klussen met elektrisch gereedschap

Het grove klus- en zaagwerk.

Decoupeerzagen, afkortzagen, cirkelzagen en reciprozagen; wat zagen betreft is er behoorlijk wat keuze. Zo is er voor iedere klus de juiste zaag. En of je nu gewend bent om met kleine handzaagjes of grote zaagmachines te werken; met het gereedschap van Lidl kan elke klusser overweg. Met elektrisch gereedschap gaat het klussen bovendien erg vlot, waardoor je direct resultaat ziet. Dit is erg handig wanneer je zelf de verbouwing doet en graag snel weer een fris huis hebt. Zeker gereedschap dat op een accu werkt is een slimme investering. Wanneer je de accu regelmatig oplaadt, kun je namelijk op elke plek aan het werk. Dit is vooral handig wanneer je op plekken zonder stopcontact werkt, zoals in de tuin. Extra handig: voor veel Parkside gereedschap zijn losse accu's te bestellen. Zo klaar je elke klus in no time!


Boormachines en accessoires

Een boor is misschien wel het meest gebruikte elektrisch gereedschap in het huishouden. Of je nu snel een lamp wilt ophangen of met een grote verbouwing bezig bent; een boormachine komt altijd wel van pas. Dit gereedschap is dan ook onmisbaar. Daarom vind je bij Lidl verschillende soorten boormachines en handige accessoires. Denk bijvoorbeeld aan boorsets voor je boormachine. Zo kun je na ontvangst direct lekker aan de slag en heb je voor ieder moment het juiste boortje klaarliggen.


Specifiek gereedschap en handige multitools

Misschien werk je graag met freesmachines, slijpmachines en zaagmachines omdat je dan snel resultaat ziet. Maar een goede afwerking is minstens zo belangrijk. Zo kan je verfresten wegwerken met een heteluchtpistool of zorg voor een glad resultaat met behulp van schuurmachines. Ben je een ervaren klusser die van werkelijk elke klus een succes maakt, dan zijn zelfs schaafmachines en slijpmachines niet te gek voor jou. Investeer je liever in compact gereedschap, denk dan eens aan multitools. Een multitool is namelijk voor diverse klussen te gebruiken. Zo heb je maar weinig gereedschap nodig om je werk van begin tot eind netjes te doen.