Tel je mee af?

  Bekijk alle promo's
  • Dagen

  • Uren

  • Minuten

  • Seconden

  Bekijk alle promo's

  Wanneer zijn het solden in 2024?

  Elk jaar opnieuw zijn er twee periodes waarin je nóg meer koopjes kan verwachten in je Lidl-winkel. In 2024 heb je de wintersolden van 3 januari tot en met 31 januari. Daarna volgen de zomersolden, die plaatsvinden tussen 1 en 31 juli.


  Maar waar komen de solden nu precies vandaan? De solden koopjes staan al sinds jaar en dag symbool voor kortingen op producten die al een tijdje in de winkels liggen. Om plaats te maken voor artikelen uit de nieuwe collectie, krijgen artikelen uit de vorige collectie een lagere prijs. Handig, toch? De solden koopjes zorgen zo voor voordeel voor de klanten, maar ook voor de winkels! Laat je tijdens de solden verrassen door de vele voordelige solden koopjes in je Lidl-winkel en op Lidl.be en sla je slag!


  Solden bij Lidl

  Lidl biedt tijdens de solden kortingen aan in alle productcategorieën. Van klusmateriaal over speelgoed tot mode, de solden koopjes dringen overal door. Met fantastische promo’s tot wel -50% op merken zoals Parkside, Silvercrest, Livarno Home,… is er voor iedereen wat wils! De solden koopjes zijn er zowel in je fysieke Lidl-winkel als in de webshop. Plan tijdens de solden dus zeker een bezoekje in naar je Lidl-winkel, of neem een kijkje op Lidl.be en laat je verrassen door het grote aanbod koopjes van hoge kwaliteit aan nóg voordeligere prijzen.


  Schrijf je in op de Lidl-nieuwsbrief

  Ben je ook fan van alle solden koopjes die je op de kop kan tikken bij Lidl? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van acties zoals gratis verzending, de strafste soldendeals, tijdelijke dagdeals die slechts 24 uur beschikbaar zijn en zoveel meer. Dankzij de nieuwsbrief krijg je de laatste nieuwtjes en acties van korte duur als eerste in je mailbox.