Lidl Things at home

Originele bureauhouder

CLEAN DESK DANKZIJ DE KINDEREN


Zo veel mogelijk home-office, het klinkt best gezellig. De hele dag in pyjama, een half uurtje langer slapen, samen aan de ontbijttafel, … Maar wie (kleine) kinderen in huis heeft, weet dat het in de realiteit al snel voor meer stress zorgt dan de spits naar Antwerpen op vrijdagavond. Vooral omdat de keukentafel nu ook dienst doet als bureau voor jou en je partner, maar in tussentijd ook nog eens door je kinderen als speeltafel wordt gebruikt. Eerst al die rommel wegwerken dus. En dan elke maaltijd opnieuw die bureau tot eettafel omtoveren.


HALLOOOOOOOO, FOCUS?


Deze originele bureauhouder gemaakt door kinderhandjes* is jouw redder in nood! Hij zorgt voor een mooi geordend bureau én urenlange entertainment voor je kroost. 2 vliegen in 1 klap!


Zet jouw kleine collega’s dit weekend creatief aan het werk en geniet zelf van een rustige werkdag. Tip: zet ze hiervoor even NIET aan de keukentafel** 😉

 1. Stap 1

  Stap 1

  Geniet van een heerlijk ontbijt met Lidl-producten

 2. Stap 2

  Stap 2

  Gooi de verpakkingen van de ontbijtgranen en de drankkartons niet weg. Hou ook een schaar, lijm en gekleurd papier bij de hand

 3. Stap 3

  Stap 3

  Knip de verpakkingen (zie foto)

 1. Stap 4

  Stap 4

  Zorg ervoor dat alle verpakkingen in de bureauhouder passen. Knip bij indien nodig

 2. Stap 5

  Stap 5

  Haal de verpakkingen weer uit de bureauhouder. Lijm het gekleurd papier op de verpakkingen en lijm alle verpakkingen stevig aan elkaar (zie foto)

 3. Stap 6

  Stap 6

  Tadaaaa: je bureauhouder is klaar!

*De handjes van jouw eigen nakomelingen, wij zijn voor alle duidelijkheid tégen kinderarbeid.


**Kindertafel nodig? Shop de jouwe op onze webshop