Lidl Things at home

(On)gewoon stempelen

Stempelen, alle kinderen zijn er gek op! Veel heb je niet nodig voor deze populaire knutselactiviteit: een beetje verf, papier en uiteraard een aantal stempels. Geen stempels in huis? Geen probleem! Met alledaagse gebruiksvoorwerpen maak je heel eenvoudig originele exemplaren.

KURK

Text And Image Section

Jouw wijnvoorraad gaat er misschien net iets sneller vandoor dan tijdens pre-coronatijden. Héél begrijpelijk! En onbewust zorg je terwijl ook voor een leuke bezigheid. Een wijnkurk is namelijk een prima aanvulling voor jouw ongewoon gewone stempeldoos. Tip: leef je uit met een stift om dit kunstwerkje nog leuker te maken!

SPONS EN WASKNIJPER

Text And Image Section

De vaatwasmachine en droogkast draaien bij jou vast ook overuren sinds de geboorte van nummer 1. Help je keukensponzen en wasknijpers uit de werkloosheid! Knip een stukje uit je spons, zet er een wasknijper op et voilà: een nieuwe stempel voor je peuter.

AARDAPPEL

Text And Image Section

Deze klassieker uit onze versafdeling mag niet ontbreken in het stempelassortiment. Hij is ook ideaal om je kids bezig te houden terwijl jij de lunch klaarmaakt*. Snijd een aardappel doormidden, teken een figuurtje (een hartje, sterretje of de Mona Lisa, ga helemaal wild en druk er vooral jouw eigen stempel op 😉) en snij voorzichtig de plakjes vanaf de figuurrand weg. Klaar is kees!

*Nog meer huishoudelijke taken op het menu terwijl je je kroost moet entertainen? Bekijk dan zeker deze tips!