Lidl-Trek collectie

Inspiratie voor een betere voeding en fietsactiviteiten vind je bij Lidl-Trek tijdens het wielerseizoen 2024!

santini
6 producten
Alle producten 6 / 6 producten
Text And Image Section

WE’RE ON YOUR TEAM.

Lidl is er voor jou en helpt je een gezond en actief leven te leiden. Lidl-Trek motiveert je om gezond en fit te blijven. We bieden hoogwaardige producten aan scherpe prijzen, zetten ons in voor inclusiviteit en diversiteit en stimuleren duurzame keuzes dankzij interessante wielersportaanbiedingen.


Lidl is met trots hoofdsponsor en strategische partner van het UCI World Tour-team Lidl-Trek. Het partnerschap startte met de Ronde van Italië voor vrouwen op 30 juni 2023 en de Ronde van Frankrijk voor mannen op 1 juli 2023. Met deze samenwerking engageren Lidl en Trek zich niet alleen voor sportieve successen, maar ook voor gezondheid, welzijn, beweging, sport en bewuste voeding. Beide bedrijven dragen de maatschappelijke verantwoordelijkheid om een gezonde en actieve levensstijl te bevorderen en hechten hier dan ook veel belang aan.


Text And Image Section

Onze missie

Lidl en Trek zijn twee bekende merken die hun krachten bundelen om mensen te ondersteunen bij een gezonde en actieve levensstijl en om de wielersport nog populairder te maken. In meer dan 12.000 winkels over de hele wereld zet Lidl zich in voor een gezonde voeding en welzijn. De profrenners van Lidl-Trek zijn fier om het goede voorbeeld te geven en zo'n positieve boodschap uit te dragen. Wij zijn een team! Fiets. Maak plezier. Voel je goed.


Lidl en Trek hebben ambitieuze plannen samen. In een langdurige samenwerking willen ze met hun internationale wielerploeg een inspiratie vormen voor wielerliefhebbers, de volgende generatie wereldkampioenen en alle wielrenners, zowel professioneel als recreatief. Als partners richten Lidl en Trek zich niet alleen op topprestaties in de wielersport, maar ook op de duurzame ontwikkeling van sporters in een integratieve teamcultuur. Ze engageren zich ook voor de ontwikkeling, de opleiding en de ondersteuning van jong wielertalent binnen het team. Met een sterk en veelzijdig team van internationale topsporters wil Lidl-Trek een voorbeeld zijn voor de duurzame wielersport.